29 / 03 / 2024

kurtköy konut 2015

kurtköy konut 2015

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, içinde bulunduğu bölgede gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul’un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı.

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kurtköy Lens İstanbul konut fiyatları!

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Lens İstanbul projesi Lens İstanbul projesi seçkin mimarisi, kaliteli malzemeleriyle birinci sınıf bir yaşam alanı sunuyor. Kurtköy Lens İstanbul konut fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

Lens İstanbul Kurtköy konut teslimleri!

Lens İstanbul projesi beş blok olarak Lens Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede konut ve mağazalara yer veriliyor...

Pendik-Kurtköy hattında markalı konut projeleri yarışıyor!

Yatırımın yeni gözde adresi Kurtköy-Pendik hattı oldu. İstanbul'un geniş arsa stokuyla dikkat çeken bölgede üretim aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Teknopark, Kurtköy'deki konut ihtiyacını artırdı!

Türkiye’nin ‘silikon vadisi’ olarak planlanan Teknopark’ta çalışacak kitlenin konut ihtiyacını artırdığı Kurtköy’de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı. Sefa Demirbaş, bölgede aile için nitelikli konut ihtiyacının artmaya devam ettiğini söyledi.

Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum!

Markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam eden Pendik Kurtköy'ün 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum...

Pendik Kurtköy'de 2. el konut sektörü yükselişte!

Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul'ün Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz Pendik Kurtköy'deki 2. el konut sektörü değerlendi.

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. konut projesini müşterilere soracak!

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. konut projesine başlamadan önce müşterilere internet üzerinden tercihlerini soracak. İnternette ortaya çıkacak tercihlere göre proje şekillendirilecek.

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları!

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Toplamda 303 adet daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de en fazla konut yapan firma!

Anadolu Yakası’nın önemli bir lokasyonu olan Kurtköy’de 5. projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de en fazla konut projesi yapan firma oldu!

Kurtköy’de 5. Projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy’ün tıpkı Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.

Ön ödemeli konut satışı hakkında yönetmelik 2015!

Tüketicilerin korunması hakkında kanun kapsamında düzenlenen ön ödemeli konut satışları hakkında yönetmelik, 27 Kasım 2014 tarihinde 29188 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ön ödemeli konut satışı hakkında yönetmelik 2015...

kurtköy konut 2015 Haberi

kurtköy konut 2015

Sürekli olarak kapasitesini genişleten Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra son dönemde birbiri ardına açılan üniversiteler, iş ve alışveriş merkezleri, oteller ile yatırımına başlanan Teknopark İstanbul’un da cazibesini artırdığı Kurtköy’de günlük olarak bulunan kişi sayısı hızla artış gösteriyor. Bu artış da yapım halinde olan metro ve köprü projeleriyle destekleniyor. Kurtköy ve çevresinde sürekli olarak artan iş koşulları nedeniyle İstanbul’un gelişmeye devam eden yeni merkezlerinin başında gelen Kurtköy bölgesinin konut olarak yine gözde olacağı ifade ediliyor.


Geniş daire tiplerine talep arttı

Still markasıyla Kurtköy’de 4 projede 721 konut hayata geçiren ve bölgenin önde gelen yatırımcıları arasında bulunan Yeşilyurt İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, bölgenin gelecekte yıldızının daha da parlayacağına dikkat çekti. Sürekli olarak yeni iş koşullarının yaratılmasının bölgedeki projelerde büyüyen konut büyüklükleri...