29 / 03 / 2024

kurtköy lens istanbul ödeme bilgisi

kurtköy lens istanbul ödeme bilgisi

Pendik Lens İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik'te inşa edilen proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Lens İstanbul Konutları 2018 fiyatları!

Lens İstanbul Konutları 2018 fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Proje Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Lens İstanbul'da fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Kurtköy'de konumlanan Lens İstanbul'da yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un en büyük açık hava çarşısına sahip olacak olan projede fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. 

Lens İstanbul Kurtköy ödeme koşulları 2018!

Lens İstanbul Kurtköy ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 5 bloktan oluşuyor. 

Lens İstanbul ödeme koşulları 2018!

Lens İstanbul ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kurtköy'de hayata geçirilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire seçenekleri sunuluyor.

Lens İstanbul'da nakitte yüzde 20 indirim!

İstanbul Kurtköy'de yükselen Lens İstanbul projesinde vade farksız 48 ay taksit veya nakit alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul'da yüzde 2 indirim!

Lens İstanbul'da yüzde 2 indirim ile ödemeler yapılıyor. Lens Yapı imzasıyla İstanbul Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat veya 72 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. 

Lens İstanbul 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Lens Yapı imzası ile Pendik Kurtköy'de yükselen Lens İstanbul'da nakitte fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor..

Lens İstanbul satış ofisi!

Lens İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 33 bin metrekare arsa alanına sahip proje İstanbul Pendik Kurtköy'de yükseliyor.

Lens İstanbul ödeme bilgisi!

Lens İstanbul ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Lens Yapı tarafından hayata geçirilen proje Pendik Kurtköy'de yükseliyor. 

Lens İstanbul'da 72 ay 0 faizle!

Kurtköy'de 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lens İstanbul'da 72 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. 

kurtköy lens istanbul ödeme bilgisi Haberi

kurtköy lens istanbul ödeme bilgisi

Lens İstanbul projesi İstanbul Pendik Kurtköy'de hayata geçiriliyor. 33 bin metrekare arsa alanına sahip projede anahtar teslimleri yakında başlayacak.

5 bloktan meydana gelen Lens İstanbul projesinde 1+1'ler 66,08-103,86 metrekare, 2+1'ler 112,01-150,53 metrekare, 3+1 dubleks daireler 177,81-209,98 metrekare, 4+1 dubleks daireler 288,53-359,47 metrekare olarak tasarlandı. 

Pendik Lens İstanbul ödemeleri!

Lens İstanbul projesinde vade farksız ödeme planlarının tümünde geçerli yüzde 2 indirim, yüzde 5 peşinat veya 72 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. 

Lens İstanbul konum olarak; E-5 ve TEM otoyolu, Metro, havaalanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın mesafede bulunuyor.
 

Tel : 444 2 456         
Web : http://www.lensistanbul.com
Ezgi...