24 / 04 / 2024

Kurtköy oto galeri projesi

Kurtköy oto galeri projesi

DKY İnşaat, Oto Kasaba projesini Kurtköy bölgesinde inşa edecek. DKY İnşaat Oto Kasaba projesinde 730 galeri olacak. Kurtköy Oto Kasaba projesine bu yıl içerisinde başlanacak...

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Oto World Asya ile Kurtköy 2. el otomotiv sektörünün merkez üssü olacak!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World, Mayıs ayı itibariyle faaliyete geçiyor ve Pendik-Kurtköy Bölgesi’ni 2. el otomotiv sektörünün ana üssü yapmaya hazırlanıyor.

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 adet dükkan bulunuyor. Dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin bu yıl gerçekleşeceği Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak tasarlandı. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl gerçekleşecek. Projedeki dükkanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları satış fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede 365 adet galeri bulunuyor. Peki Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Kurtköy Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların alanları minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Kurtköy Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Oto World Asya Kurtköy satış fiyatları!

Oto World Asya projesi TEM otoyoluna 3 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya Kurtköy satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Oto World Asya projesinde 365 tane galeri bulunuyor. Satışların ve kiralamaların hızla devam ettiği Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Oto World Asya projesinde 365 adet galeri bulunuyor. Projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim numarası 0216 392 22 22...

Kurtköy oto galeri projesi Haberi

Kurtköy oto galeri projesi


Oto Kasaba projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçirilecek. DKY İnşaat'ın Oto Kasaba projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy'de inşa edilecek. Oto Kasaba projesine bu yıl içerisinde başlanılması hedefleniyor.


Çalışmaların devam ettiği Oto Kasaba Kurtköy projesi Anadolu yakasının Oto World Asya'dan sonra ikinci oto galeri projesini yapacak. Oto Kasaba Kurtköy projesi 430 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Oto Kasaba Kurtköy projesinde 730 adet galeri olacak. Kurtköy Oto Kasaba projesi bodrum katlarının olacağı tek katlı binalar olarak tasarlandı. Oto Kasaba Kurtköy projesi İstanbul Park Formula1 ile Okan Üniversitesi arasında kalıyor.



Tel: 0216 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Gülcihan...