24 / 04 / 2024

kurtköyde kiralık ofis

kurtköyde kiralık ofis

Kurtköy'de Mutlutürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Airport Plaza projesi A sınıfı konsepte sahip. Aylık 12 dolarlık metrekare birim bedeli ile kiralanabilen Airport Plaza'da 22 bin 450 metrekare kiralanabilir alan mevcut.

Kurtköy Airport Plaza’nın metrekaresi 12 dolardan kiralanıyor!

Mutlutürk İnşaat'ın Kurtköy'de A sınıfı konseptinde hayat geçirdiği Airport Plaza projesinin metrekare kira bedeli aylık 12 dolar olarak belirlendi. Proje 22 bin 450 metrekare kiralanabilir alana sahip

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Hillary Clinton, Brooklyn'de kiralık ofis bakıyor!

Clinton, kampanyasının merkezini New York 'a taşıyor. Fazla para harcamak istemeyen Clinton, Manhattan yerine Brooklyn ya da Queens 'te kiralık ofis bakıyor.

Esas Aeropark kiralık ofis!

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Levent Ferko Signature satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla inşa edilen Levent Ferko Signature satılık ofis ve kiralık ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 30 katlı blokta satışlar, 6 katlı blokta ise kiralamalar gerçekleşiyor.

Z Ofis kiralık ofis fiyatları!

Z Ofis kiralık ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 50 metrekarelik ofis kiralandığında mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu 500 metrekarelik alan kullanım alanı veriliyor.

Kurtköy Oto World Asya kiralık fiyatları!

Kurtköy Oto World Asya kiralık fiyatları haberimizde yer alıyor. Has Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen proje 170 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Kurtköy Oto World Asya kiralık dükkan!

Kurtköy Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 4 katlı olarak tasarlanan proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Oto World Asya Kurtköy kiralık dükkan!

Oto World Asya Kurtköy kiralık dükkan fiyatları 4 bin liradan başlangıç gösteriyor. Has Şirketler Grubu imzası ile yükselen proje 22 bin 275 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

kurtköyde kiralık ofis Haberi

kurtköyde kiralık ofis


Mutlutürk İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakasının en düzenli gelişen bölgesi Kurtköy’de inşa edilen Airport Plaza’da ki ofisler, 55 ülkede 350 ofis ve 5 bin çalışanı ile dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri olan NAI Türkiye ofisi aracılığıyla kiralanıyor.


Toplam inşaat alanı 33 bin m² olan Airport Plaza, 22 bin m² kiralanabilir A Sınıfı ofis alanı ile dikkat çekiyor. 7 kattan oluşan Airport Plaza, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın ve yapımına devam edilen Teknopark Kurtköy projesinin bitişiğinde yer alıyor.  

 

Komple bir şirket ya da büyük metrekarelerle ofis arayan birkaç şirket tarafından kiralanmasının hedeflendiği Airport Plaza, çalışanların ihtiyaç ve beklentilerine maksimum...