26 / 04 / 2024

Airport Plaza’da metrekaresi 12 dolara kiralık ofis!

 Airport Plaza’da metrekaresi 12 dolara kiralık ofis!

Firma: Mutlutürk İnşaat

Proje: Airport Plaza

Kurtköy'de Mutlutürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Airport Plaza projesi A sınıfı konsepte sahip. Aylık 12 dolarlık metrekare birim bedeli ile kiralanabilen Airport Plaza'da 22 bin 450 metrekare kiralanabilir alan mevcut.




Mutlutürk İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakasının en düzenli gelişen bölgesi Kurtköy’de inşa edilen Airport Plaza’da ki ofisler, 55 ülkede 350 ofis ve 5 bin çalışanı ile dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri olan NAI Türkiye ofisi aracılığıyla kiralanıyor.


Toplam inşaat alanı 33 bin m² olan Airport Plaza, 22 bin m² kiralanabilir A Sınıfı ofis alanı ile dikkat çekiyor. 7 kattan oluşan Airport Plaza, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın ve yapımına devam edilen Teknopark Kurtköy projesinin bitişiğinde yer alıyor.  

 Airport Plaza’da metrekaresi 12 dolara kiralık ofis!  

Komple bir şirket ya da büyük metrekarelerle ofis arayan birkaç şirket tarafından kiralanmasının hedeflendiği Airport Plaza, çalışanların ihtiyaç ve beklentilerine maksimum düzeyde cevap veriyor. Metrekare fiyatının 12 dolar + KDV olduğu proje, sunduğu yeni standartlarla iş dünyasına yeni bir enerji ve konfor getiriyor.


4 metre olan tavan yüksekliği ve modern mimarisi ile dikkat çeken Airport Plaza’da; çatıda konumlandırılmış özel ısıtma ve soğutma sistemi, havalandırma sistemi, sismik koruma sistemi, dumanlı tahliye sistemi, otomasyon sistemi, yangından koruma sistemi, sıhhi tesisat sistemi, jeneratör ile 350’si kapalı ve 60’ı açık olmak üzere 420 araç kapasiteli otopark ve 5 asansör bulunuyor.


0 506 559 43 74 

http://www.ofisarama.com


projeye sor



Geri Dön