25 / 04 / 2024

Kurtuluş Siso

Kurtuluş Siso

Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Siso ve Levent Yıldız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukala Caddesi'nde kuruldu.

1937'de Kurtuluş'ta 32 liraya kiralık ev! 

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış devam ederken eski gazete kupüründe 32 liralık kiralık daire ilanı oldukça dikkat çekiyor... İstanbul Kurtuluş'ta 1937'de kiralar 32 liraymış...

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duran tarafından kuruldu.

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Tarihi Alanyalı Konağı, Kurtuluş Müzesi'ne dönüşecek!

Restorasyonu Konak Belediyesi tarafından yapılan tarihi Alanyalı Konağı'nın Kurtuluş Müzesi'ne dönüşmesi için çalışmalar başladı...

Tek kurtuluş dayanıklı binalar!

Merkez üssü Pütürge olan ve çevre illerden de hissedilen sarsıntıya ilişkin uzmanlar uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Görür, "Bu hatta stres birikiyor. Yerleşimler dikkatli olmalı" derken, Prof. Dr. Ersoy ise "Esas olan yapıları dayanıklı hale getirmek, bizim için tek kurtuluş" dedi.

Kurtuluş Altun: Konutta faiz indirimi fiyatları artırıyor!

Gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesiyle ilgili öncü olan GABORAS’ın CEO’su Kurtuluş Altun, düşürülen faiz oranlarının piyasada meydana gelen gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altun, Türkiye’de her faiz indiriminde, 1 puanlık indirim karşısında fiyatlarda 0,77 oranında artış yaşandığın

İshak Kurtuluş Altun: Ev almak isteyen vatandaşın önü açıldı!

Gaboras CEO’su İshak Kurtuluş Altun, kamu bankalarının ekonomiyi canlandırmak için hayata geçirdiği kredi paketinin gayrimenkul sektörü için öneminden bahsetti.

Kurtuluş Altun: Gayrimenkullerin, menkule dönüştürülmesi gerekiyor!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun, "Gayrimenkul servetimiz erimiş gibi gösteriliyor. Bunun arka planında liraya oynanan oyunun bir benzeri var. Bu manipülasyonun arkasında dış etkiler var" dedi...

Bursa’nın kurtuluşu kentsel dönüşüm!

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün öneminin arttığını ve Bursa’nın kurtuluşu kentsel dönüşüm olduğu düşünülüyor.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Kurtuluş Camisi'ni hizmete açtı.

Kurtuluş Siso Haberi

Kurtuluş Siso

Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Siso ve Levent Yıldız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukala Caddesi'nde kuruldu. 


Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik,...