19 / 04 / 2024

Kuşadası bisikletyolu projesi

Kuşadası bisikletyolu projesi

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

Kuşadası'na Tarık Akan Parkı!

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Tatlıses Konakları Kuşadası projesi Ağustos'ta teslim!

İbrahim Tatlıses tarafından yaptırılan Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde tapu teslimlerinin Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projenin inşaatı hala devam ediyor.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Kuşadası Mimarlar Odası'ndan belediyelere sahil projesi önerisi!

Mimarlar Odası Kuşadası Temsilciliği, hem Aydın Büyükşehir, hem de Kuşadası Belediyeleri’ne önerileri rapor ve proje olarak sundu. Oda temsilciliği toprak saha ve Tariş alanının birlikte ele alınması gerektiğini belirtti.

TOKİ'den Kuşadası'na yeni konut projesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TOKİ tarafından Kuşadası'nda konut projesi yapılacağını söyledi. Erdem, Kuşadası'nda başlanacak TOKİ projesine başvurmak isteyen emekli vatandaşlardan dernek adı altında para talep edildiğini söyledi.

Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda peşinde 240 bin TL'ye!

Verte İnşaat ve Koçtex'in projesi Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda 2+1'lerin fiyatları peşinde 240 bin TL'den başlıyor. Verte Vadi Evleri'nde ilk etap bu yıl Haziran ayında tamamlanacak...

Kuşadası köprülü kavşak projesi tepkiye neden oldu!

Kuşadası'nda Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi ile Boyalık Yolu'nun kesiştiği noktaya Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından köprülü kavşak yapılacağının açıklamasının ardından projeye tepki geldi.

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı'nın projesi hazır!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirilen Özgecan Aslan Parkı’nda çocuk oyun alanı, basket sahası, spor aletleri ve dinlenme mekânları yer alacak.

Kuşadası Güvercinada projesi 2016'da tamamlanacak!

Kuşadası’nın simgesi konumunda olan Güvercinada’nın tarihsel kimliği ile bütünleştirilerek ziyarete açılması için başlatılan restorasyon projesinin son aşaması olan peyzaj çalışmalarının 2016 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.

Kuşadası bisikletyolu projesi Haberi

Kuşadası bisikletyolu projesi

Kuşadası Kaymakamlığının önderliğinde, GEKA'nin desteğiyle gündeme getirdiği iki proje için kapanış toplantısı Pine Bay otelde yapıldı.


Toplantıda her iki fikir projesini çizen mimarlar sunumlarını yaptı. 

Projelerle ilgili bilgiler verdi. Yapılan sunumlar sonrası söz alan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, projeyi duyduğu ilk günden bu yana heyecan içinde olduğunu, hayata geçirilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ve gerekli desteği vereceklerini söyledi. 




Kayalı, "Bu projeyi ilk duyduğumdan beri heyecan içindeyim. Her türlü desteği vermeye, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, Kuşadası Belediyesi adına üzerimize düşeni yapmaya söz veriyorum. Hatta ve hatta bu toplantı öncesi, projeyle ilgili, bölgenin imar planı konusunda bazı adımlar attık.Bu projenin burada kalmaması, hayata geçmesi gerekiyor. Projenin tamamının bir anda gerçekleşmesi de çok önemli değil, ama yeter ki bir yerden başlayalım. Bu yaza...