28 / 03 / 2024

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi




Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile uzun bir süredir karşı karşıya olan Kuşadası Belediye Başkanı Özer bu kez tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Kuşadası'nın turizm sorunlarının ele alındığı ve AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş'ın da katıldığı zirvede Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, kendi partilisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yatırımları hakkında eleştirilerde bulundu.


"Gereksiz yatırım" 


Kuşadası'nda tartışmalara neden olan battı çıktının yerini eleştiren Kayalı, şunları söyledi: "İlçemizde yapılan çevre yolu bugünün konusu olmaktan çıkarılmalıdır. Karayolları tarafından yapıldı. Büyükşehir teslim almıyor. Almama gerekçelerinde haklı olduğuna inanıyorum. Sadece burası değil, Tütüncüler Kavşağı ve Devlet Hastanesi Kavşağı'nın yapılması, devamında Pamucak Kavşağı'na kadar olan yolun ihalesi yapıldı. Başlanması gerekiyordu başlanılmadı, sanıyorum bir sıkıntı var. Kadınlar Denizi Mahallesi, Sabri Mumcu Caddesi'nde yapılan battı çıktı bana göre de gereksizdi. Yanlış bir yatırımdı. Çözüm getiren bir yatırım değil. 30-40 sene sonrasında da gerekli olan bir yatırım değil. Bunun yerine Devlet Hastanesi Kavşağı'na, Sanayi Sitesi Kavşağı'na yapılabilirdi."



Yeni Asır



Geri Dön