17 / 04 / 2024

Kuşadası Botanik Park nerede

Kuşadası Botanik Park nerede

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, önceki gün belediye Encümen Salonunda Liman Platformu üyeleri ve bir grup Kuşadası gönüllüsüyle bir araya geldi.

Kuşadası'nda metruk binanın ikinci katındaki duvarlar yıkıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kış aylarında da çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Camiatik Mahallesi'nde bulunan üç parkta revize çalışması başlattı.

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet ve Türkmen mahallelerinde bulunan iki parkın çevre düzenlemeleri yeniden yapılmaya başlandı.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Kuşadası Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi Kemer Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor.

Kuşadası'na Tarık Akan Parkı!

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.

Kuşadası'na iki yeni park!

Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor.

Kuşadası Görev Şehitleri Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan Görev Şehitleri Parkı tamamlandı. 760 metrekarelik alan üzerine yapılan Görev Şehitleri Parkı'nda oturma grupları, yeşil alan, yürüme yolları bulunuyor.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Kuşadası Belediyesi'nden 2 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen parklardan 2’si tamamlandı. Parklar, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası Botanik Park nerede Haberi

Kuşadası Botanik Park nerede

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, önceki gün belediye Encümen Salonunda Liman Platformu üyeleri ve bir grup Kuşadası gönüllüsüyle bir araya geldi. Platform adına söz alan Avukat Nilgün Öğünçlü, Liman ile Botanik parkta gelinen son durum hakkında belediye başkanı Özer Kayalfdan bilgi almaya geldiklerini söyledi. 

Katılımcıların kent ile ilgili dile getirdiği sorunları dinleyen başkan Kayalı, yaklaşık iki saat süren toplantıda bilgilendirme yaptı. Belediye Başkanı Özer Kayalı, limanda ruhsatların iptal edildiğini, işyerlerine mühürleme ile ilgili tebligat yapıldığını belirterek"4-5 Kişi yasal süreci uzatmak için tebligatları teslim almadı. 

Ancak yasalar neyi emrediyorsa o yapılacak"dedi. 

Botanik Park ile ilgili süreci belgeleri ile bir sinevizyon eşliğinde katılımcılara anlatan Kayalı, konunun mahkemeye yansıdığını belirtti. Kayalı," son olarak kıyı kenar çizgisinde hafriyat, kazı dolgu işleri ile denizin içine girilmesi üzerine...