23 / 04 / 2024

kuşadası ekim ayı toplantısı

kuşadası ekim ayı toplantısı

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle satışlar devam ediyor. 

Kuşadası Belediyesi kira borçlarını taksitlendirecek!

175 esnafın kira borcunu 5 ay erteleyen Aydın Kuşadası Belediyesi kira borçlarını 4 eşit vadeye yayacak. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Kuşadası Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Kuşadası Belediyesi'nden taşınmazlarla ilgili önemli karar!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan toplantısı Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası’nda yapıldı. Kuşadası Belediyesi’ne ait 49 adet taşınmaza ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun oylanması oldu.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Kuşadası'na Tarık Akan Parkı!

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Kuşadası'na iki yeni park!

Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor.

Tatlıses Konakları Kuşadası projesi Ağustos'ta teslim!

İbrahim Tatlıses tarafından yaptırılan Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde tapu teslimlerinin Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projenin inşaatı hala devam ediyor.

Aydın Kuşadası'na 15 Ekim'e kadar inşaat yasağı getirildi!

Aydın Kuşadası'nda turizm sezonu nedeniyle inşaat faaliyetlerine kısıtlama getirildi. Her yıl yaz turizm sezonunda uygulamaya sokulan inşaat kısıtlaması 15 Ekim tarihine kadar uygulanacak.

Kuşadası'nda imara açılması istenen yeşil alana red kararı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 6 ay önceki toplantısında da reddedilen ve yeniden gündeme getirilen Kuşadası ilçesindeki yeşil alanın konut alanına dönüştürülmesi talebi oybirliğiyle reddedildi.

kuşadası ekim ayı toplantısı Haberi

kuşadası ekim ayı toplantısı

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında yapılan toplantıda önemli kararlar alındı.


Kuşadası Belediye Meclis toplantısında, ilçenin güvenliğinin sağlanması ve olası polisiye olayların önüne geçebilmesi amacıyla Jandarma Komutanlığı’nın talebi doğrultusunda Kuşadası Belediyesi tarafından Güzelçamlı Mahallesi ile ilçenin belirli noktalarına MOBESE kameralarının yerleştirilmesi ve var olan güvenlik kamera sisteminin bakım ve onarımının sağlanması ile ilgili olarak ödenek ayrılması kararı alındı




Belediye Meclis toplantısında alınan bir diğer önemli karar ise eğitim yaşamına Kuşadası’nda başlayacak olan ADÜ Bale ve Müzik Ortaokulu için bina tahsisine ilişkin oldu. Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantısında ADÜ Ortaokulu için Çalıkuşu Evi’nin tahsis edilmesine karar verilmişti. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri tarafından...