20 / 04 / 2024

Kuşadası turizmi 2015

Kuşadası turizmi 2015

Kuşadası'na Hilton 'u getiren Göçtür Şirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, bölgenin turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 2015 turizm sezonunda beklentilerini açıkladı.

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Kuşadası'nda turizm çeşitlendirilecek!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, temel hedeflerinin turizmi 12 aya yaymak olduğunu belirterek "Plajları, iklimi ve sahip olduğu birbirinden kaliteli turistik tesisleri ile marka olan Kuşadası'nda, turizmi çeşitlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Kuşadası'nda icradan 4 milyon TL'ye arsa!

Aydın Kuşadası'nda bulunan 50.800 metrekare yüzölçümlü arsa, Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 2 Haziran 2015 günü saat 09:40 ile 09:50 arası ihale ediliyor.

Kuştur Kuşadası Turizm ne kadar kâr payı dağıtacak?

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. dağıtılabilir karın %40 ını dağıtmaya ve dağıtım zamanının 20/04/2015 olması yönünde karar alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Kuşadası'na 2015'te gemiyle 700 bin turist gelecek!

Kruvaziyer turizminde 2014 yılında en fazla turistin geldiği liman olarak Türkiye'de birinci olan Kuşadası, 2015 yılında da liderliğini korumayı hedefliyor. Kuşadası için gelen gemilerin büyük önem taşıdığı belirtildi.

Kuşadası turizmi 2015'te canlanacak!

Kuşadası'na Hilton 'u getiren Göçtür Şirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, bölgenin turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 2015 turizm sezonunda beklentilerini açıkladı.

Kuşadası turizmi yükseliyor!

Göçtür Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, son 5 yıldaki çalışmalarla Kuşadası turizminin tekrar yükseliş trendine girdiğini açıkladı...

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası turizmi 2015 Haberi

Kuşadası turizmi 2015

Turizm yatırımlarıyla dikkat çeken Göçtür, Kuşadası'ndaki eski tabakhaneler bölgesini restore ederek, buraya 5 yıldızlı DoubleTree by Hilton oteli açtı. 6 dönümlük arazi üzerine kurulan projede otelin yanı sıra restoran-bar, kafe, kitabevi ve kültür merkezinin de yer aldığı bir yaşam merkezi oluşturmuştu. 1993'te Kuşadası'nda Pine Bay Tatil Köyü nü hizmete açan Göçtur'un Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, Kuşadası'ndaki turizm potansiyelini değerlendirdi. Son 5 yıldaki çalışmalarla bölgenin tekrardan yükseliş trendine girdiğini anlatan Çukurova, ' Değişen dünya, internet, globalleşme, insanların özele ve farklı ilgi alanlarına daha çok arayışta olmaya başlaması, bölgemize olan odağı güçlendirdi. Kuşadası, tarihi mekanların ortasında yer alıyor. En yoğun tatilin yapıldığı dönemlerde bile çok güzel bir iklimi var. Bu özellikler tatilciler tarafından yeniden fark edilmeye .dikkat çekmeye başladı....