19 / 04 / 2024

kütahya Bosna-i Cedit satılık arsa

kütahya Bosna-i Cedit satılık arsa

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Kütahya Lala Hüseyin Paşa ve Bosna-i Cedit mahallelerinde yer alan 2 adet arsanın satışı 6 milyon 700 bin TL'ye ihale edilecek.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın...

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

Kütahya Porselen’de büyük sonbahar indirimi başladı! İşte 9 Eyll 2022 fiyat listesi

En yeni trendleri, ödüllü tasarımlarla sevdiklerinin sofralarına ve evlerine taşımak isteyenler için Kütahya Porselen’de sonbahar indirimi başladı. İşte cazip tekliflerle 9 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ Kütahya projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 495 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kütahya projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen projenin ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 134 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinde yer alan 105 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos tarihinde yapılacak.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da millet bahçesi inşaatı için düğmeye basıldı!

Kütahya'da yapılacak olan millet bahçesi için inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi gerçekleşen projenin 400 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

kütahya Bosna-i Cedit satılık arsa Haberi

kütahya Bosna-i Cedit satılık arsa

ARSA SATIŞI YAPILACAKTIR


Kütahya Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyetleri Belediyemize ait, aşağıdaki listede yazılı İmar Planlarına göre -2- adet ARSA’nın satılması işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” ihaleye konulmuştur.

(a) İhale Tarihi/Günü/Saati     :  31.Mart.2015/Salı/Tabloda belirtilen saatlerde

(b) İhalenin Yapılacağı Yer    :  Kütahya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu

2 - Ödeme Şekil ve Şartları     :

2.1. Vadeli Ödemelerde - 1     :  İhalede belirlenen bedel, %10’u peşin geri kalan miktar -16- ay vade bedelidir.

2.2. Vadeli Ödemelerde - 2     :  İhalede belirlenen bedelin %50’sinin peşin ödenmesi halinde; geri kalan %50’lik dilim üzerinden %4 indirim uygulanacak ve -16- ay eşit vadeye bölünecektir.

Vadeli ödemelerde vade süresinden önce bütün borcun ödenmesi durumunda peşin ödemelerde uygulanan %8 indiriminin...