26 / 04 / 2024

Kütahya Çavdarhisar 3.etap toki başvurular

Kütahya Çavdarhisar 3.etap toki başvurular

TOKİ Kütahya Çavdarhisar 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa sunulan 4 konut için başvuru dönemi 15 Nisan'da başlıyor...

Kütahya Çavdarhisar'da 3 adet arsa ve arazi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Kütahya ili, Çavdarhisar ilçesi, Hacıkebir Köyünde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı satıyor. Peki Kütahya Çavdarhisar'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya 143 konut ihalesi 3 Kasım'da!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 143 yeni konut!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslim edildi!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta teslimler gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün anahtar teslim törenine katıldı ve İlk talihlilerden Sıla-Hüseyin Ariş'e evlerinin anahtarını teslim etti...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap bugün teslim ediliyor!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi’nde yer alan 1.513 konutun teslimleri bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi’nde yer alan 1.513 konut hak sahiplerine teslim ediliyor. Kura töreni Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları 22 mayıs 2020!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları çekildi. İşte KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi 22 Mayıs 2020 kura sonuçları...

Kütahya Çavdarhisar 3.etap toki başvurular Haberi

Kütahya Çavdarhisar 3.etap toki başvurular

TOKİ Kütahya Çavdarhisar 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa sunulan 4 konut için başvuru dönemi 15 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Kütahya Çavdarhisar 3. Etap'ta satışa sunulan konutların alanları; 87 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. Projede daireler 65 bin 471 TL ile 75 bin 672 Tl arasında fiyatlarla satılıyor. Yüzde 12 peşinat verilen konutlar için 180 ay vadelendirme yapılyor. Başlangıç taksidi en düşük 320,8 TL, en yüksek 369,95 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için