25 / 04 / 2024

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi, Varsak’ı Otogar, Eğitim Araştırma Hastanesi ile şehir merkezine taşıması planlanan 3. Etap Raylı Sistem projesinde Otogar-Konyaaltı Caddesi arasında yapılan çalışmalar hızla sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde ana hat üzerinde katener direklerinin tel bağlantıları yapıldı. 1. Etabı 3. Etaba bağlayan yer altı geçişlerinin betonarme imalatları devam ediyor. Fatih yönünden Çallı istikametine gidiş kolunda yer alan alt geçidin betonarme ve geri dolgu imalatları tamamlanıp asfalt aşmasına geçildi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

OTOPARK BİNA KATININ GERİ DOLGUSU BAŞLADI

Otogar yanında bulunan Batı Gar ile 1. Aşama Raylı Sistem yaya bağlantı tünelinde 4. ve 5. blokların betonarme imalatları ise sürüyor. Çalışmalarda ilk 3 bloğun ince işlerine başlandı. Ayrıca Batı Gar istasyon içerisinde ince işlere devam ediliyor. Otopark katlarının betonarme imalatları tamamlandı. Bina çevresinde geri dolgu işlerine başlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Diğer taraftan Dumlupınar Bulvarı’nda bulunan tramvay duraklarına ve karşıdan karşıya güvenli yaya geçişini sağlayacak engelli asansörlü ve yürüyen merpenli 2 adet üst geçitin yapımı tamamlandı.


Geri Dön