26 / 04 / 2024

kütahya defterdarlığı satılık arsa

kütahya defterdarlığı satılık arsa

Kütahya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya Merkez Yenibosna Mahallesi, Şose Altı mevkiinde yer alan 1 pafta 533 parsele ait 11 bin 747,50 metrekare yüzölçümlü arsayı 25 Şubat 2013 Pazartesi günü ihale edecek...

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Türk Hava Kurumu'ndan Kütahya'da satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kütahya Merkez Alipaşa Mahallesi'nde yer alan iki katlı bahçeli kargir binayı satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Kütahya'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Kirazpınar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 240 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın satışı 9 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Afyonkarahisar'da 5.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Demirçevre Köyü'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

Elazığ Hankendi Köyü'nde 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Afyonkarahisar'da 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Demirçevre (İnaz) Köyü ve Erkmen Kasabası'nda yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

kütahya defterdarlığı satılık arsa Haberi

kütahya defterdarlığı satılık arsa


Kütahya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya Merkez Yenibosna Mahallesi, Şose Altı mevkiinde yer alan 1 pafta 533 parsele ait 11 bin 747,50 metrekare yüzölçümlü hamtoprak vasıflı, imar planında kısmen yol, kısmen pasif yeşil alan, kısmen sanayi alanı olarak ayrılan arsayı açık teklif usulü ile ihale edecek.


Söz konusu ihale 25 Şubat 2013 Pazar günü saat 13.30'da Kütahya Defterdarlığı hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirilecek. İhalede muhammen bedel 3 milyon 524 bin 250 TL, geçici teminat bedeli ise 704 bin 850 TL olarak belirlendi.


İhale detayını görüntülemek için tıklayın