26 / 04 / 2024

Kütahya satılık bina

Kütahya satılık bina

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ilinde yer alan 5 gayrimenkulü toplam 45 milyon 300 bin TL muhammen bedelle satıyor...

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Sivas'ta 13.7 milyon TL'ye icradan satılık ticari bina!

Sivas 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kızılırmak Mahallesi, 2132 ada, 24 parselde yer alan 3 katlı ticari binayı 13 milyon 710 bin 900 TL'ye icradan satılıyor...

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

Gebze'de 9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan Üç Katlı İdari Bina, Üç Katlı Betonarme Üretim Binası Ve Küçük Sanayi Alanı nitelikli ana taşınmaz 9 milyon TL'ye icradan satılıyor. 

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Kırşehir'de 15.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir ili, Merkez ilçe, Çayağzı köyünde yer alan fabrika binası, idari bina ve eklentileri toplamda 15 milyon 124 bin 145 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Kayseri'de 3,5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi'nde yer alan betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş 20 yıllık bina 3 milyon 522 bin 783 TL bedelle icradan satışa çıkarıldı.

Bursa Osmangazi'deki 300 yıllık kilise 1,5 milyon dolara satılıyor!

Bursa'da bulunan ve yaklaşık 300 yıllık olduğu belirtilen kilise binası, sahibi tarafından 1,5 milyon dolara satılığa çıkarıldı. 3 katlı kargir bina şeklindeki kilise, Yeşil Türbe ve Emir Sultan Türbesine yakın bir noktada bulunuyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire!

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire seçenekleri arasında 2+1'ler bulunuyor. Kura tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 300 adet konut emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Kütahya satılık bina Haberi

Kütahya satılık bina

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından, Kütahya ilinde yer alan 5 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 45 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. 

İlan metni:

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Kütahya Belediye Başkanlığından:

1. Mülkiyetleri Belediyemize ait olan aşağıdaki listede vasıfları belirtilen taşınmazların satılması işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereği Kapalı Teklif Usulü ihaleye konulmuştur.

2. İhale Tarihi / Günü / Saati: 16 Aralık 2021 / Perşembe / Tabloda belirtilen saatlerde

3. İhalenin Yapılacağı Yer: Atatürk Bulvarı Kütahya Belediyesi Ana Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu Kat:2

4. Pazarlık Süreci: 4.1. İhale günü satılmayan ARSALAR; kanuni süre olan -15- gün pazarlığa bırakılır. Pazarlık süresinde talipli çıkmazsa ihaleden kaldırılır.

5. ÖDEME ŞEKLİ VE ŞARTLARI: 5.1. Peşin Ödemelerde: İhalede belirlenen bedel, tüm satışlar için peşin satış bedelidir. Peşin Ödemelerde...