20 / 04 / 2024

Kütahya Yoncalı planlaması

Kütahya Yoncalı planlaması

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Kütahya Yoncalı Termal Otel 6.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde bulunan Yoncalı Termal Otel'i ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya Yoncalı projesi iptal edildi!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yoncalı projesinin mahkeme tarafından iptal edildiğini söyledi. Başkan, arsa sahibi avukatla bir çok görüşme yapıldığını ancak olumlu sonuç alınamadığını kaydetti.

Kütahya'ya 100 milyon dolarlık termal tesis yatırımı yapılıyor!

Bursalı 4 sanayici, Kütahya- Tavşanlı Yolu üzerindeki Yoncalı Turizm Bölgesi'nde bulunan 6 bin dönümlük alan üzerine, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, devremülk ve butik otel inşa edilecek..

Kütahya'da yap işlet devret modeli tesis yapım işi ihalesi!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Kütahya İli Merkez İlçesi Yoncalı Kaplıcalarında yap işlet vevret modeli tesis yaptıracak. İhale 26 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli ve Kütahya'da ilköğretim okulları inşaatı ihalesi!

TOKİ Denizli ve Kütahya'da 16 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ihalesini 13 Aralık 2012 tarihinde yapacak...

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...

Kütahya Belediyesi'nden satılık işyeri, daire ve arsa!

Kütahya Belediyesi'ne ait 7 adet işyeri, 6 adet daire ve 1 adet arsa açık teklif usulü ile satılıyor...

TOKİ Kütahya Altıntaş'ta kura çekilişi 17 Kasım'da yapılıyor!

TOKİ Kütahya Altıntaş Konutları'nın kura çekilişi yarın saat 10.00'da Belediye Kültür Sarayı'nda yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

TOKİ Kütahya'da spor salonu ve eğitim binalarının ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Simav ve Çavdarhisar'da yer alan lise eğitim binaları ve spor salonu ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

Kütahya Yoncalı planlaması Haberi

Kütahya Yoncalı planlaması

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan ’Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.


Toplantıya, Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KÜTSO) Nafi Güral, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Murat Koyak, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı, Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Gölpınar, STK Temsilcileri, otel sahipleri ile Yoncalı sakinleri katıldı.

Vali Ahmet H. Nayir, hak ettiği yere ulaşamamış Yoncalı’nın ilin ve turizmin kalkınma araçlarından biri olduğunu ifade ederek, "İlimizin en önemli termal merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın hak ettiği yerde olmadığını, buranın potansiyelinin çok gerisinde bir istifadeyle yolumuza devam ettiğimizi hep değerlendiriyorduk. Kısa vade, orta vade, uzun...