07 / 05 / 2024

kutsi demirciköy ev

kutsi demirciköy ev

Kutsi, 8 yıllık eşi Sinem Bayraktutar'la boşanmanın eşiğinden döndü. Ancak, 10 gün sonra doğum yapacak eşiyle ayrı evlerde yaşıyor. Kutsi, Demirciköy'de tuttuğu ayrı bir evde hayatını sürdürüyor.

Kiracı ve ev sahibinin bilmesi gerekenler! Kirayı geciktiren kiracıyı ev sahibi evden çıkarabilir mi?

Kiracının kira ödemelerini aksatmaları halinde ev sahipleri için hangi hakların da doğduğu vatandaşlar arasından merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, bir kiracı kira ödemesinin gününde ödeme yapmazsa ne olur ve nasıl bir yaptırımla karşı karşıya kalır?

Kiracılar dikkat! Kiracıyı ev sahibi evden hangi durumlarda çıkaramıyor!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılı durumlar karşısında kiracılar evden çıkarılmamak için her türlü yola başvurabiliyorlar. Buna göre, kiracıların yapacakları bir işlem ile ev sahipleri uzun seneler onları evden kolay kolay çıkaramıyorlar.

5 yıllık kiracıyı ev sahibi çıkarabilir mi? Kira tahliyesi ne demek?

Kiracılar, oturdukları yani kiraladıkları konutlar üzerindeki haklarını bilmek istiyor. İşte kiracıların merak ettiği detaylar!

Süt ürünlerine yeni düzenleme! Artık o uygulama olmayacak

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Türk Gıda Kodeksi (TGK) Fermente Süt Ürünleri Tebliği' Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, fermente süt ürünlerinin etiketindeki 'köy', 'ev', 'geleneksel çiftlik' ve 'yüzde 100' gibi ifadeler yasaklanmış oldu.

Marketlerde yeni dönem! 31 Aralık'tan itibaren artık bunları göremeyeceksiniz

Türkiye'deki marketlerle ilgili yeni bir karar alındı. Bu kapsamda 31 Aralık'tan itibaren süt ürünü etiketlerine "köy", "ev", "geleneksel" yazılamayacak.

Bu mahallelerde yaşayanlar dikkat!  

Köy tüzel kişiliği kaldırılarak mahalleye dönüştürülen İstanbul Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kilyos, Ankara Ümitköy, Alacaatlı gibi yerlerin emlak vergisi muafiyeti kaldırıldı. 

Köy Zekeriyaköy ev fiyatları 2018!

İstanbul Zekeriyaköy'de yükselen Köy projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor. Kampanya 31 Mart'a kadar devam edecek..

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018!

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 2017!

Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de 1. etap daireler hemen teslim ediliyor. Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor..

216 Koru Plus'ta ilk 20 daireye özel maliyetine satış!

216 Koru Plus Çekmeköy ev fiyatları indirimli olarak 295 bin TL'den başlıyor. 216 Koru Plus projesinde ilk 20 daireye özel maliyetine satış yapılıyor...

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Qent Mecidiyeköy ev fiyatları!

Toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana gelen Qent Mecidiyeköy ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 dolardan başlıyor.

Erguvan Premium Kurtköy ev fiyatları!

Erguvan Premium Kurtköy ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Erguvan Premium Kurtköy'de 248 daire ve 10 ticari birim yer alıyor...

kutsi demirciköy ev Haberi

kutsi demirciköy ev

Kutsi, 8 yıllık eşi Sinem Bayraktutar'la boşanmanın eşiğinden döndü. Ancak, 10 gün sonra doğum yapacak eşiyle ayrı evlerde yaşıyor


ÖZEL HAYATI ÇALKANTILI

Ne seninle, ne sensiz! Kutsi, özel hayatında yaşadığı çalkantılar nedeniyle sekiz yıllık eşi ve kızının annesi Sinem Bayraktutar'la boşanma kararı almıştı. Eşi hamile olduğu için bu kararı askıya alan sanatçı, bir süre önce onunla yeniden barıştı.


DEMİRCİKÖY'DE AYRI EV

Birleşme çiftin dostlarını sevince boğdu ancak garip gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. Çift, hâlâ evli olsa da ayrı evlerde yaşıyor. Kutsi, Demirciköy'de tuttuğu ayrı bir evde hayatını sürdürüyor.


Kutsi'nin, şu an ikinci çocuklarına hamile olan Sinem Bayraktutar'dan Ceylin Ada isminde 5 yaşında bir kızı...