25 / 04 / 2024

Kuyumcukent GYO kısa çalışma modeli

Kuyumcukent GYO kısa çalışma modeli

Kuyumcukent GYO'nun COVID-19 virüs salgını nedeniyle 3 ay süreyle dönüşümlü ve/veya part-time çalışılarak "Kısa Çalışma" modeline geçilmesine karar verildi.

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA+, kısa vadeli A-1+!

Halk GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu "AA+ (Trk)/Stabil", Kısa Vadeli Ulusal Notu ise "A-1+ (Trk)/Stabil" olarak belirlendi. 

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulaması 28 Şubat'a kadar devam edecek!

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulamasına Genel Müdürlük Şoförü ve Genel Müdürlük Sekreteri bakımından 1 Ocak 2021 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında devam edilmesine karar verildi. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Kuyumcukent GYO'nun çıkarılmış sermayesi 100 bin TL'ye artırıldı!

Kuyumcukent GYO'nun yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 bin 974 995 TL olup, kalan payları satıldı ve sermaye artırımı tamamlandı.

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

İş GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vadeli A1+!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, her iki not görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi...

Atakule GYO kısa çalışma uygulamasına 1 ay daha devam edecek!

Atakule GYO personeli için 10 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arası dönemde geçerli olmak üzere getirilmiş olan Kısa Çalışma uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine -karar verdi.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Birim Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Birim Uzmanı olarak Burcu Kırıcı Çiğdem'in atanmasına karar verdi.

Kuyumcukent GYO kısa çalışma modeli Haberi

Kuyumcukent GYO kısa çalışma modeli

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) COVID-19 kapsamında alınan tedbirler hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent GYO'nun COVID-19 virüs salgını, karantina uygulamaları ve hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair tedbirlerden doğrudan etkilenen sektörlerde faaliyette bulunduğundan ve bu sebeple mücbir sebep kapsamında olduğundan dolayı,  3 (üç) ay süreyle dönüşümlü ve/veya part-time çalışılarak "Kısa Çalışma" yapılmasına ihtiyaç duyulduğuna,  İşbu konu ile ilgili "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" kapsamında gerekli başvurular yapılmak sureti ile 3 ay süreyle kısa çalışma modeline geçilmesine karar verildi.

Kuyumcukent GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz; COVID-19 virüs salgını, karantina uygulamaları ve hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair tedbirlerden doğrudan etkilenen sektörlerde faaliyette bulunduğundan ve bu sebeple 518 Sıra No'lu VUK Genel Tebliğinin 3 üncü maddesi kapsamında mücbir sebep kapsamında...