29 / 03 / 2024

Kuzey Ankara satış ihalesi

Kuzey Ankara satış ihalesi

TOKİ, Kuzey Ankara projesinde yer alan 4 bin 927 adet konut için satış, tanıtım, pazarlama ile açık artırmaya yönelik hizmet alımı işi ihalesine çıkıyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 3 adet konut kuralı olarak satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu satışa sunuyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Ankara 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 372 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kuzey Ankara başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 184 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Ankara başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap projesinde yer alan 44 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Ankara projesi satış hizmet ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kuzey Ankara projesinde yer alan 4 bin 927 adet konut için satış, tanıtım, pazarlama ile açık artırmaya yönelik hizmet alımı işi ihalesine çıkıyor. İhale yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Kuzey Ankara için satış hizmet ihalesine çıkıyor!

TOKİ, Kuzey Ankara projesinde yer alan 4 bin 927 adet konut için satış, tanıtım, pazarlama ile açık artırmaya yönelik hizmet alımı işi ihalesine çıkıyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara son başvuru tarihi!

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 12 adet konut kurasız olarak açık satışta. İşte, TOKİ Kuzey Ankara son başvuru tarihi...

Kuzey Ankara satış ihalesi Haberi

Kuzey Ankara satış ihalesi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) TOKİ Kuzey Ankara'da 24 ay boyunca 4 bin 927 adet konutun etkin bir şekilde satılabilmesi için projenin yer aldığı bölgede satış ofisi kurarak reklam, tanıtım ve satış artırmaya yönelik çalışmalar yapılması için ihaleye çıkıyor. 


TOKİ TOKİ Kuzey Ankara da Yaptırılan Konutların Satış, Tanıtım, Pazarlama ile Açık Artırmaya Yönelik Hizmet Alımı İşi ihalesi 7 Eylül 2017 tarihinde saat 11:30'da yapılacak. İhaleye konsorsiyum olarak teklif verilemez. 


İhale ilanı:

İdaremizce Kuzey Ankara da Yaptırılan Konutların Satış, Tanıtım, Pazarlama ile Açık Artırmaya Yönelik Hizmet Alımı İşihizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası : 2017/3836021-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent...