25 / 04 / 2024

Kuzey Şehir Projesi teslimleri

Kuzey Şehir Projesi teslimleri

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Gaziantep Kuzeyşehir 5. Etap kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir Projesi'nin beşinci etabında yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir'de 916 konut sahibini buldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 'Kuzey Şehir' Projesi'ndeki 916 konut düzenlenen kura çekimiyle sahibini buldu.

Kuzeyşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru projesi Yücesoy Mimarlık tarafından inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede teslimler 36 ay içinde yapılacak

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

Türkiye'nin en büyük toplu konut projesi Kuzey Şehir kitaplaştırılacak!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 8,5 milyon metrekare alan üzerinde hayata geçirilen "Kuzey Şehir" projesinin tüm aşamalarının kitaplaştırılarak akademiler ve mesleki disiplinlerce faydalanılacak bir eser haline getirileceği açıklandı..

Gaziantep Kuzey Şehir'de 2. etap kurası 27 Haziran'da!

TOKİ'nin Gaziantep’in Şehitkâmil İlçesi’nde “Kuzey Şehir” projesi kapsamında inşa edilen 749 konutun hak sahipleri 4 Haziran'da gerçekleşecen kura ile belirlendi..

Kuzey Şehir Projesi teslimleri Haberi

Kuzey Şehir Projesi teslimleri

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük konut projesi olan Gaziantep'teki "Kuzey Şehir"de ilk etap olarak inşaatı tamamlanan konutların teslimleri başladı.

Anadolu Ajansı muhabirinin derlediği bilgiye göre, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde merkez Şehitkamil ilçesinde 8,5 milyon metrekare alanda inşa ettiği projenin ilk etabında sona gelindi. Projedeki evlerin anahtar teslimi yapılırken, evlerde yakın zamanda yaşamın başlaması bekleniyor.

Yaklaşık 250 bin kişinin yaşayacağı toplamda 50 bin konutun yer alması planlanan Kuzey Şehir, Türkiye'nin en büyük toplu konut alanı olma özelliğine sahip.

Gaziantep Kuzey Şehir'de yaşayacak vatandaşlar, eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan ulaşıma kadar tüm fiziki ve sosyal ihtiyaçlarını şehir merkezine gitmeye gerek duymadan karşılayabilecek.

Mahallenin yeşil alanla çevrelenmesi, farklı ölçeklerde meydanların oluşturulması, araç yollarının sınırlandırılması, engellilerin kullanımını da içeren otoparklarla...