18 / 04 / 2024

Kuzeybatı Gayrimenkul iş modeli

Kuzeybatı Gayrimenkul iş modeli

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul işlemlerinden Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı bir son dakika açıklamasında 2023 yılının ilk 6 ayında gayrimenkul üzerine yapılan tüm işlemler vasıtasıyla Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandığını kaydetti.

Jertıla Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jertıla Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj ve Farhat Jertıla ortaklığında kuruldu.

Almanya'da yaklaşık 36 milyon gayrimenkul için emlak vergisi beyannamesi zorunlu oldu! 25 bin avroya kadar cezası var!

Almanya'da yeni emlak vergisi (Grundsteuererklärung) değerlendirmesi çerçevesinde yaklaşık 36 milyon gayrimenkulün senelik vergi oranlarının yeniden tespiti için tüm emlak sahiplerinin 31 Ekim 2022 tarihine kadar beyannamelerini maliyeye yollaması gerekli. İşte ayrıntılar...

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ayverdi Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ayverdi Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ahmet Ayverdi tarafından kuruldu.

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihet Esved  ve Ayman Alaswad tarafından kuruldu.

Kuzeybatı Gayrimenkul iş modeli Haberi

Kuzeybatı Gayrimenkul iş modeli

Gayrimenkul sektöründe 26 yıllık bir tecrübeye sahip Kuzeybatı Gayrimenkul, sektöre yeni iş modelleri kazandırıyor. Kuzeybatı’nın bu anlamda geliştirdiği yeni iş modeli; KBİŞortağım oldu.

Kuzeybatı Gayrimenkul CEO’su Murat Ergin, geliştirdikleri model hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“KBİŞortağım modelinde iş ortağı, gayrimenkul pazarlama hizmetine ihtiyaç duyan gayrimenkul sahibi ile Kuzeybatı’yı tanıştırıyor. Bu modelde iş ortağının emlak işi ile uğraşması ya da gayrimenkul sektöründe meslek edinmiş olması beklenmiyor. Gayrimenkul sektörü dışında bir iş ile uğraşan kişiler de KBİŞortağım olabiliyor.Bir üretim bandı gibi çalışan Kuzeybatı’nın pazarlama ve satış operasyonuna bildirilen tüm gayrimenkullere ücretsiz değer tespiti yapılıyor. Değer tespiti 4 milyon 500 bin TL’nin üzerinde çıkan tüm gayrimenkuller, 2. aşamaya geçiyor. Değer tespitinin mal sahibi tarafından kabulü sonrasında, Kuzeybatı ile mal sahibi anlaşır ve Kuzeybatı ilgili gayrimenkule...