19 / 03 / 2024

Kuzeykent Camii ankara projesi

Kuzeykent Camii ankara projesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi alanında yapımı gerçekleştirilen Kuzeykent Cami ve Külliyesi’nin inşası hızla yükseliyor.

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut sayısı 52.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ'den Ankara'da kurasız konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara Kuzeykent 3. Bölge projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 3. Bölge projesinde yer alan 74 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları başladı!

TOKİ'nin Ankara Kuzeykent 2019 projesi için başvuru dönemi başladı. Projede 25 bin TL peşinat ve 1.222 TL taksit ödemesi ile ev sahibi olunabiliyor...

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 2019 projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kuzeykent projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 799 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ankara'da 50 bin sosyal konut projesinde ilk kura çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Ankara Kuzeykent Projesi'nde talep toplanan 809 kurası gerçekleştirildi...

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura çekimi bugün!

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura çekimi bugün noter huzurunda gerçekleştirilecek. 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede satışa sunulan 809 daire sahiplerini bulacak...

Kuzeykent Camii ankara projesi Haberi

Kuzeykent Camii ankara projesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi alanında yapımı gerçekleştirilen Kuzeykent Cami ve Külliyesi’nin inşası hızla yükseliyor.


Kuzeykent Camii ve Külliyesi'nin yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildiren TOBAŞ Genel Müdürü Ferhat Ertürk, 65 bin metrekare alan üzerinde kurulan ve kaba inşaatı tamamlanma aşamasında olan projenin, bitirildiğinde Türkiye’nin en görkemli cami ve külliyeleri arasında yer alacağını söyledi.


“Külliye geleneği, Kuzey Yıldızı'nda yaşayacak”


Büyükşehir Belediyesi'nin, külliye geleneği ve mimarisini Başkent’e kazandırdığını belirten Genel Müdür Ertürk, şu bilgileri verdi:


“Külliye projesinin kapalı bölümünün içinde, 10 bini yarı açık ve açık alanlar ile cami avlusu, revaklar, yan teraslar da dahil olduğunda, toplam 20 bin kişinin aynı anda namaz kılacağı caminin inşası gerçekleştiriliyor. 2’si 64 metre uzunluğunda 3 şerefeli, 2’si 46 metre uzunluğunda...