24 / 04 / 2024

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi

Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da lansman dönemine özel kampanya başladı. Kampanyanın reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi kullanıldı. İşte o reklam filmi...

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat!

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat!

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen proje Yücesoy Mimarlık imzasını taşıyor. 

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede?

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kuzey Şehir Koru projesinin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi bulunuyor. 

Kuzeyşehir Koru reklam filmi!

Kuzeyşehir Koru reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi yer aldı. İnşaat ve satışların başladığı proje İzmir'in Menemen ilçesinde Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçiriliyor.

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çevre Yolu'nun yanında yükselen Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru projesi Yücesoy Mimarlık tarafından inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede teslimler 36 ay içinde yapılacak

Kuzeyşehir Koru ödeme planı!

Kuzeyşehir Koru ödeme planı Türkiye'nin en iddialı ödeme planı olarak tanıtılıyor. Projedeki kampanyanın reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi kullanıldı. 

Kuzeyşehir Koru'da sadece 5 bin TL taksitle 2+1!

Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da lansman dönemine özel kampanya başladı. Kampanyanın reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi kullanıldı. İşte o reklam filmi...

Kuzeyşehir Koru'da ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru projesinde ön talep toplanıyor.

Eston Şehir Koru fiyat listesi!

Eston Şehir Koru fiyat listesi 650  bin TL'den başlıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede teslimlerin 2020 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. 

Polatyol Eston Şehir Koru Evleri fiyat!

Eston Şehir Koru Evleri projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması öngörülüyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi Haberi

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'in Menemen ilçesinde hayata geçirilen Kuzey Şehir Koru projesinde inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. 

716 adet dairenin yer aldığı Kuzeyşehir Koru projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede ayrıca dubleks daireler ve dubleks villalar da bulunuyor.  Daire büyüklükleri 67 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 36 ay sonra yapılacağı proje 31 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

ABD Başkanı Donald Trump'ı üzen reklam filmi

Kuzey Şehir Koru lansman dönemine özel bir kampanya hazırladı. Proje reklam filmi ile dikkatleri üzerine topladı. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın tiplemesinin kullanıldığı reklam çok konuşulacak. 

İzmir'in en büyük projelerinden KuzeyŞehir Koru için Türkiye’de ilk kez Yücesoy tarafından uygulanan çok avantajlı ödeme...