26 / 04 / 2024

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Firma: Yücesoy Mühendislik

Proje: Kuzeyşehir Koru

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...



İzmir'in Memenen ilçesinde yükselen  Kuzeyşehir Koru  projesinin inşaatı başladı. Projede daire teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

Toplam 716 adet daireden meydana gelen Kuzeyşehir Koru projesi dubleks daireler ve dubleks villalardan oluşuyor. Proje kapsamında daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Kuzey Şehir Koru  İzmir  satılık

Yücesoy Mühendislik tarafından inşa edilen Kuzey Şehir Koru'da satışlar başladı. Projede satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Satışa sunulan Kuzeyşehir Koru'da 2+1 dairelerin fiyatları 240 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatları 384 bin TL'den  ve 4+1 dairelerin fiyatları 624 bin TL'den başlıyor. Projede ev fiyatları, metrekare büyüklüğü ve şerefiyesine göre değişiyor. 

Lansman dönemine özel kampanya başlatılan İzmir Kuzey Şehir'de 2 o da 1 salon daireler için 5 bin TL, 3 oda 1 salon daireler için 8 bin TL aylık taksit ödemesi yapılabiliyor. 

Yücesoy Kuzeyşehir Koru projesinin sosyal donatı alanları arasında günbatımı ile gündoğumu korusu, olimpik avlu, sessiz avlu, botanik avlu, tropik avlu, yumurcak avlu,fitness, SPA, sanat sokağı, kids club mevcut.

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru projesi konum olarak İzmir'in Menemen ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yükseliyor. Proje İZBAN ve Çevre Yolu'nun yanıbaşında konumlanıyor.

Kuzeyşehir Koru harita

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Kuzeyşehir Koru iletişim

Tel: 0232 300 30 30
Web: http://www.kuzeysehirkoru.com/
Adres: Atatürk Mahallesi Kuzeyşehir Mevkii 1528/1 Sokak Menemen/İZMİR


projeye sor



Geri Dön