16 / 04 / 2024

Kuzeyşehir Koru ödeme planı!

Kuzeyşehir Koru ödeme planı!

Firma: Yücesoy Mühendislik

Proje: Kuzeyşehir Koru

Kuzeyşehir Koru ödeme planı Türkiye'nin en iddialı ödeme planı olarak tanıtılıyor. Projedeki kampanyanın reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi kullanıldı. 



Kuzeyşehir Koru projesi Yücesoy Mimarlık tarafından İzmir'in Menemen ilçesinde hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının ve satışların başladığı projenin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi yer aldı.

Lansman dönemine özel kampanya sunulan  Kuzeyşehir Koru  projesinde 716 adet daire bulunuyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde daire tiplerine yer verilen projede ayrıca dubleks daireler ve dubleks villalar da bulunuyor. Daire büyüklükleri 67 metrekareden başlıyor. 

31 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede teslimlerin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 


Kuzeyşehir Koru ödeme planı!
 

"Durduramadılar! Yine yapıyoruz! Taksitten başka hiçbir ödeme yok" sloganıyla tanıtılan kampanya ile Türkiye'nin en iddialı ödeme planını oluşturuldu. 


Projede;
2+1 daireler için 48 ay boyunca 5 bin TL, 
3+1 daireler için 48 ay boyunda 8 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. Projede taksitten başka ödeme yapılmıyor. 


Kuzeyşehir Koru fiyat listesi

2+1 daireler 240 bin TL
3+1 daireler 384 bin TL
4+1 daireler 624 bin TL

 


5 özel avlu ve 2 korusu bulunan Kuzeyşehir Koru projesi hem çocuklara hem büyüklere sınırsız aktivite imkanı sağlıyor. İzmir'in en yoğun yeşil alanına sahip olacak proje  İZBAN ve Çevre Yolu'nun yanıbaşında yer alıyor.

17 bin metrekarelik dev kent parkının yer aldığı Kuzeyşehir Koru'da  tropik avlu, yumurcak avlu, olimpik avlu, sessiz avlu, botanik avlu, gündoğumu korusu, fitness, sanat sokağı, kids club, günbatımı korusu, SPA mevcut.

Kuzeyşehir Koru ödeme planı!

Kuzeyşehir Koru ödeme planı!

 

Kuzeyşehir Koru adres: Atatürk Mahallesi Kuzeyşehir Mevkii 1528/1 Sokak Menemen/İZMİR

Tel: 0232 300 30 30
Web: http://www.kuzeysehirkoru.com/


projeye sor



Geri Dön