20 / 04 / 2024

kuzeyyıldızı gayrimenkul kartal monumento ulaşım

kuzeyyıldızı gayrimenkul kartal monumento ulaşım

Konut ve home ofisten meydana gelen Monumento Kartal daire fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Proje 15 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor...

Monumento Kartal resimleri!

Banka kredisi kullanmanın mümkün olduğu Monumento Kartal projesinde teslimler 2013 yılının Aralık ayında yapılacak. Monumento Kartal resimleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor.

Monumento Kartal daire fiyatları!

Monumento Kartal daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor. 2014 yılı içerisinde daire teslimleri yapılacak olan ve banka kredisi kullanılabilen proje Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor...

Monumento Kartal satış ofisi!

Monumento Kartal satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Monumento Kartal projesinde daire fiyatları 329 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin Şubat 2014' te yapılması hedefleniyor...

Monumento Kartal fiyat listesi!

Monumento Kartal fiyat listesi kapsamında yer alan ofislerin fiyatları 329 bin liradan başlangıç gösteriyor. Monumento Kartal Rezidans projesinde yer alan ofislerin alanları 73 metrekareden başlıyor

Monumento Kartal fiyat!

Teslimlerin 2014 yılında gerçekleştirileceği Monumento Kartal fiyat bilgisi ve daha fazla ayrıntı için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

kuzeyyıldızı gayrimenkul kartal monumento ulaşım Haberi

kuzeyyıldızı gayrimenkul kartal monumento ulaşım

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Monumento Kartal daire fiyatlarını paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 



Monumento Kartal projesi 15 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu yakasında inşa ediliyor. 


Toplam 42 konut ve 90 home ofisten meydana gelen Monumento Kartal'da yer alan dairelerin alan büyüklükleri 73 metrekare ile 104 metrekare arasında değişiyor. 


5 bin 11 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kartal Monumento projesinin sosyal olanakları arasında arasında toplantı salonları, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark ve SPA merkezi bulunuyor. 



Monumento Kartal daire fiyatları!


Monumento Kartal daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ofislerin metrekare birim fiyatı ise 5 bin 850 TL'den başlıyor.


Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Kartal Monumento adres:

Milangaz Cad. No:75 Kartal / İstanbul



Monumento Kartal iletişim:

Telefon: 0216 306 01 44

Web adresi: www.monumento.com.tr

Belemir...