19 / 04 / 2024

Kuzu Kumru

Kuzu Kumru

2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor.

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı!

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da inşa edilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Çankaya Kumru Ankara fiyatları!

Çankaya Kumru Ankara fiyatları haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kuzu Kumru Ankara teslimat!

Kuzu Kumru Ankara teslimat detayları haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'ya bağlı Yıldızevler'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Kumru Ankara'da yaşam başladı! Yüzde 8 KDV avantajı!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Kumru Ankara'da yaşam başladı. Projedeki dairelerin satışları yüzde 8 KDV avantajıyla devam ediyor...

Kumru Ankara'da 0,98 faizle!

Kumru Ankara'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan Kumru  Ankara projesi 33 katlı tek bloktan meydana geliyor. 

Kumru Ankara ev fiyatları ne kadar?

33 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Kumru Ankara projesi Kuzu Grup imzasıyla tasarlanıyor. Proje 162 daire ve açık çarşı alanından meydana geliyor. Peki Kumru Ankara ev fiyatları ne kadar?

Kumru Ankara Çankaya fiyatları!

İçerisinde 162 konut ve açık çarşı alanı bulunan Kumru Ankara projesi Kuzu Grup imzasıyla yükseliyor. Kumru Ankara Çankaya fiyatları 503 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kumru Ankara Evleri ödeme planı!

Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kumru Ankara Evleri, birbirinden avantajlı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. İşte Kumru Ankara Evleri ödeme planı detayları...

Kumru Ankara'da yüzde 5 ön peşinatlı kampanya!

Kuzu Grup'un Ankara'da projelendirdiği konutlarından olan Kumru Ankara'da yüzde 5 ön peşinatlı kampanya sunuluyor..

Kumru Ankara ev fiyatları 2017!

Ankara'nın Çankaya bölgesinde Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kumru Ankara Evleri, 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek. İşte, Kumru Ankara ev fiyatları 2017...

Kumru Ankara proje fiyatları 2016!

Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen Kumru Ankara projesinde 162 konut ve açık çarşı alanı bulunuyor. İşte Kumru Ankara proje fiyatları 2016...

Kuzu Grup Kumru Ankara teslim tarihi!

32 katlı tek bok şeklinde yükselen Kuzu Grup Kumru Ankara projesinde 31 Aralık'a kadar peşin alımlarda yüzde 7 indirim sağlanıyor. Kuzu Grup Kumru Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzu Kumru Haberi

Kuzu Kumru


Seçimle rahatlayan sektör yeni projelere hız verdi 2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor. Bu kapsamda Kuzu Grup İstanbul'un ardından Ankara'da 2 yeni projesini satışa sunacak. Ankara Oran'da hayata geçirilen Kuzu Effect 4 blok üzerine 203 konut ve 125 mağazadan oluşuyor. Projenin 2017 de teslim edilmesi planlanıyor. Çankaya'da yükselecek Kuzu Kumru projesinde ise 159 konut hayata geçecek. 


Keleşoğlu'nun İstanbul Yakuplu'daki Deniz İstanbul projesinde 87 villalık Marina Evleri ve 1019 apartman dairelik Mercan Konaklarında inşaat ve satışlar başladı. 


Dekar Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat'ın ön satışma başlarken, projenin lansmanı kısa süre içinde yapılacak. Bahçeleri ile öne çıkan projede 244 konut yer...