19 / 04 / 2024

Seçim bitti, projeler peş peşe geldi! İşte yeni projeler...

Seçim bitti, projeler peş peşe geldi! İşte yeni projeler...

2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor.




Seçimle rahatlayan sektör yeni projelere hız verdi 2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor. Bu kapsamda Kuzu Grup İstanbul'un ardından Ankara'da 2 yeni projesini satışa sunacak.  Ankara  Oran'da hayata geçirilen Kuzu Effect 4 blok üzerine 203 konut ve 125 mağazadan oluşuyor. Projenin 2017 de teslim edilmesi planlanıyor. Çankaya'da yükselecek Kuzu Kumru projesinde ise 159 konut hayata geçecek. 


Keleşoğlu'nun İstanbul Yakuplu'daki Deniz İstanbul projesinde 87 villalık Marina Evleri ve 1019 apartman dairelik Mercan Konaklarında inşaat ve satışlar başladı. 


Dekar Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat'ın ön satışma başlarken, projenin lansmanı kısa süre içinde yapılacak. Bahçeleri ile öne çıkan projede 244 konut yer alırken, 150 milyonTL'lik yatırımla inşa edilecek. 


"Beyaz İnşaat'ın İstanbul Topkapı'da inşa edeceği Beyaz Park Topkapı projesi de satışa sunuluyor. 

100 milyon TL'lik yatırım değerine sahip projede 370 konut yer alıyor. 


Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen 360 Kurtköy projesinin yatırım değeri 320 milyon lira. Projede 540 konut yer alacak. 


Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek Bakırcı Kemer projesi ise Kemerburgaz'da yer alacak ve projede 41 lüks konut bulunacak. 


Dünya






Geri Dön