29 / 03 / 2024

Ladikli Mehmet Efendi

Ladikli Mehmet Efendi

Samsun'da bu kadar da olmaz dedirten bir olay yaşandı. Ahşaplar yakılması için fırıncıya satıldı. Kaymakam olaya müdahale edince, tarihi eser kurtarıldı. Cami yeniden inşa edildi

Metro online markette 17 adet ürünün fiyatı dibi gördü! 5 kg Bor toz şeker, Mehmet Efendi Türk kahvesi, Balparmak bal...

Metro Market, Özel Fiyatlı Ürünler başlığı altında 17 adet ürünün fiyatını düşürdü. İşte Kampanyalı ürünler ve fiyat listesi...

Türk Kahvesinin fiyatı resmen dibe vurdu! Fırsatı kaçıranın keyfi de kaçacak! BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM’in 6 Aralık 2022 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünler arasında yer alan Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 3 adet 100 gr’lık paket halinde üstelik fincan seti hediyesiyle birlikte 58.50 liraya satılacak. İşte BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

Nestle, Kurukahveci Mehmet Efendi'ye talip!

Nestle'nin Geçmişte birkaç kez Mehmet Efendi'ye taliplerin olduğunu duymuştuk. Ancak ailenin firmayı satmama yönündeki kararlılığını da biliyoruz. Gelen tüm teklifleri geri çeviren firmanın sahiplerinin kapısını bu sefer Nestle'nin çaldığını duyduk.

YNS Emlak İnşaat Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNS Emlak İnşaat Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çimen tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Beyoğlu, Kadımehmet Efendi Mahallesi, Mutfak Kapısı Caddesi'nde kuruldu.

Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mataz Abou Baker tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Zeytinburnu, Mehmet Efendi, M.Mevlana C.Panorama'da kuruldu.

Berin Menderes'in evi restorasyon bekliyor!

İzmir'de, Evliyazade Hacı Mehmet Efendi’nin torunu, Türkiye'nin eski başbakanlarından Adnan Menderesin eşi, Berin Menderes'e ait olan ev dökülmeye başladı. Evin ahşap panjurları ve cumbası koptu.

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Kayseri Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat öztürk, ilçelerine böylesine önemli ve anlamlı bir merkezi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Beyoğlu su kesintisi 3 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin Çatma Mescit ve Sururi Mehmet Efendi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Yahyalı Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nde çalışmalar başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahyalı’ya yaptırılacak olan ‘Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki katılım sağladı.

Vivenka Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vivenka Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Erden tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Kadıköy Göztepe'de yeni ticaret ve konut projesini Bautek İnşaat yapacak!

Kadıköy Belediyesi'nde askıya çıkan imar planına göre Bağdat Caddesi'yle kesişen Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'ne ticaret ve konut projesi yapılacak. Emlakkulisi.com daha önce duyurduğu projenin sahibini de açıklıyor; Bautek Teknik Yapı İnşaat...

Kadıköy Göztepe'ye avm ve konut projesi geliyor! İmar planı hazır!

Kadıköy Göztepe Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi üzerinde iki parsel, üzerinde inşa edilecek avm + konut projesi için birleştiriliyor... Kadıköy Belediyesi, 1/1000 ölçekli imar planını 9 Ekim 2014'te ilanen askıya çıkaracak...

Ladikli Mehmet Efendi Haberi

Ladikli Mehmet Efendi



Samsun'un Salıpazarı ilçesine bağlı Yenidoğan köyünde bulunan 300 yıllık ahşap cami, betonarme yeni caminin yapılmasının ardından yakılması için fırıncıya satıldı. Durumdan haberdar olan Ladik Kaymakamı Kadir Perçin, fırıncıya 50 lira fazla ödeyerek ahşap camiyi satın aldı. Cami yakılmaktan son anda kurtuldu. Kadir Perçin, ilçede ahşap yapıları gelecek kuşaklara aktarmak için 'Ambar Köy' projesi başlattıklarını söyledi.


ODUN NİYETİNE YAKILACAKTI


Proje kapsamında ahşap camiler bulmak için 21 kişilik araştırmaekibi oluşturduklarını belirten Perçin, şöyle devam etti: ''Ekiplerimiz Salıpazarı ilçesinde kullanılmayan ahşap ambarları ararken, Yenidoğan Mahallesi'nde 300 yıllık ahşap camiye rastladı.


Caminin odun olarak yakılması için bir fırıncıya satıldığını tespit ettik. Ahşap caminin yanına beton cami yapıldığı için caminin sökülüp tahtalarının odun olarak yakılması için bin 450 liraya fırıncıya satıldığını ifade ettiler. Biz de 50 lira...