18 / 04 / 2024

Kadıköy Göztepe'de yeni ticaret ve konut projesini Bautek İnşaat yapacak!

Kadıköy Göztepe'de yeni ticaret ve konut projesini Bautek İnşaat yapacak!

Kadıköy Belediyesi'nde askıya çıkan imar planına göre Bağdat Caddesi'yle kesişen Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'ne ticaret ve konut projesi yapılacak. Emlakkulisi.com daha önce duyurduğu projenin sahibini de açıklıyor; Bautek Teknik Yapı İnşaat...



Kadıköy Göztepe de yeni ticaret ve konut projesini Bautek İnşaat yapacak!


Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde Bağdat Caddesi'ni kesen Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi üzerindeki Pansiyonlu İlkokul Çıkmazı (Doğuş Çıkmazı) üzerine ticaret ve konut projesi geliyor... İmar planı dün Kadıköy Belediye Başkanlığı'nda askıya çıkarılan projeyi daha önce Emlakkulisi.com duyurmuştu... 


İşte o haberimiz;


Kadıköy Göztepe'ye avm ve konut projesi geliyor! İmar planı hazır! 


Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde ticaret + konut projesi için hazırlık yapılan bölge, yani 397 ada 20 ve 21 parsellerin ortasında  ve Tescilli Eski Eser olduğundan İstanbul 5 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun aldığı karar sonucunda plan tadilatı yapılmasına karar verildi.


Parsel maliklerinin talebiyle planlama bürosu tarafından yapılan plan dün  askıya çıktı. İmar planı, 7 Kasım 2014 tarihine kadar askıda kalacak... Plan tadilatına göre iki parsel tevhid edilecek, yani birleştirilecek. 


Kadıköy Göztepe de yeni ticaret ve konut projesini Bautek İnşaat yapacak!



Fonksiyonu ticaret + konut alanı olan parseller üzerine zemin katta ticaret (otel, motel hariç) ve normal katlarda ise  konut olarak uygulama yapılacak. Alanda bulunan tescilli yapıda ise Koruma Kurulu kararı doğrultusunda uygulama yapılabilecek. 


Arsa ve proje kimin?


Kadıköy Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi 397 ada 20 ve 21 parsellerin maliki Bautek Teknik Yapı İnşaat... Emlakkulisi.com'da 6 Ekim 2014 Pazartesi günü yayınlanan haberimizi doğrulayan Bautek Teknik Yapı İnşaat yetkilisi, projede AVM yerine ticari alanlar (mağazalar, dükkanlar) bulunacağını açıklayarak alandaki tescilli eski eserin ise yanmış ve metruk haldeki eski bir köşk olduğunu söyledi. 



Kadıköy Göztepe de yeni ticaret ve konut projesini Bautek İnşaat yapacak!



Bautek, proje için imar planının askı sürecinin tamamlanmasını bekliyor. Ardından inşaat projelendirilecek ve çalışmalara başlanacak...


Bautek Teknik Yapı İnşaat ne zaman kuruldu?


TIRSAN bünyesinde 1996 yılında kurulan BAUTEK, inşaat alanında faaliyet gösteriyor. Turizm tesisinden villa tipi konut yapımına, yüzme havuzundan aquapark'a, sosyal tesisten çok katlı bina ve okul yapımına, her türlü lojistik depodan sanayi tesisine kadar uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunan BAUTEK; içme suyu, kanalizasyon ve büyük kentlilere ait arıtma tesisi gibi önemli altyapı projelerine de imza atıyor. 


İnşaat sektörünün farklı alanlarında deneyim kazanan BAUTEK; gelişmiş teknolojik donanım, kaliteli malzeme ve uzmanlaşmış iş gücü sayesinde uluslararası standartlarda hizmet veriyor. Yurt dışında inşaat taahhüt projelerine devam eden BAUTEK; uluslararası alanda yabancı ortaklı firmalar ile işbirliğini sürdürüyor.


Firmanın konut projesi Bautek Kuğu Evleri, İstanbul'un Tuzla İlçesi, Tepeören Mahallesi, Akfırat Beldesinde F1 bağlantı yolu üzerinde yer alıyor.


Bautek İnşaat'ın ticaret ve konut projesi için askıya çıkan imar planını indirmek için tıklayın!


Bautek İnşaat iletişim!

Adres: Osmangazi Mahallesi Yıldızhan Caddesi, Yanyol No: 6
Sancaktepe / İstanbul
Telefon : 0216 311 68 55

Geri Dön