18 / 04 / 2024

laleli kentsel dönüşüm son durum

laleli kentsel dönüşüm son durum

Mehmet Çerçi, Laleli Mahallesinde uygulanacak 6 bin konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çerçi, "Kentsel Dönüşüm Projemizin hayata geçmesiyle birlikte Laleli bölgesi ilçenin merkezi haline gelecek" dedi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Yunusemre'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Laleli, Mesir, Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde gerçekleştirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Atölye Çalışması Saruhan Otel'de gerçekleştirildi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ofisi yapılıyor!

İlçenin merkezini Laleli-Mesir Mahallesi'nde oluşturmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi çalışmaları hızlandırdı. Vatandaşlarla irtibatın sağlanabilmesi Laleli Pazaryeri altında hizmet verecek kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başlandı.

Yunusemre kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başlandı!

Yunusemre Belediyesi, Laleli Pazaryeri altında hizmet verecek kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başladı. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm ofisleri kuruluyor!

Yunusemre Belediyesi, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla oluşturduğu Kentsel Dönüşüm Ofislerini kuruyor. Belediyenin kentsel tasarım müdürlüğüne bağlı ekipleri Laleli Pazaryeri'nin yanında ofis oluşturmak amacıyla çalışmalara başladı.

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli ve Mesir Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm kapsamında Belediye Meclis Salonunda mahalle halkıyla bir araya gelerek bölgede yapılacak çalışmaları anlattı.

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

Manisa Yunusemre’yi meydanıyla, çarşısıyla, sosyal donatı alanlarıyla modern bir ilçe yapmak için düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, Laleli ve Mesir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm yapacak.

Manisa Yunusemre'deki kentsel dönüşüm ne durumda?

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi: "Mutlu Mahallesi ,Lalapaşa Mahallesi, Laleli Mahallesi, Mesir Mahallesi’nde yapılacak kentsel dönüşüm projelerinin plan arazi çalışmalarının son aşamasındayız. " dedi.

Fikret İnan: Kentsel dönüşüm sektöre doping yapar!

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, 2012 yılında emlak sektöründe daralma yaşanacağına dikkat çekerek, kentsel dönüşüm projelerinin ve yabancılara konut satışının tekrar hareket getireceğini söyledi

Fikirtepe kentsel dönüşümünde Anka Yapı imzayı attı!

Anka Yapı Fikir Tepe Kentsel Dönüşüm projesinde 3 adadan oluşan toplam 60 bin m2 arsa hissedarlarının sözleşmeleri eksiksiz olarak tamamlandı ve taşınmaların kısa sürede başlayacağı aktarıldı

Jirayr Amca, kentsel dönüşüm mağduru!

Tarlabaşı Sakızağıcı Caddesinde, kentsel dönüşüm nedeniyle pazartesi günü proje kapsamındaki son binalar boşaltılıyor. 66 yaşındaki Jirayr Zincirci de 30 yıldır yaşadığı tek göz odasına elveda demek zorunda

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

laleli kentsel dönüşüm son durum Haberi

laleli kentsel dönüşüm son durum

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli Mahallesinde uygulanacak 6 bin konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili yaptıkları çalışmalarının son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çerçi, "Kentsel Dönüşüm Projemizin hayata geçmesiyle birlikte Laleli bölgesi ilçenin merkezi haline gelecek" dedi. 


İddialıyız


Bugüne kadar gerçekleştirdikleri projelerde olduğu gibi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde de iddialı olduklarım dile getiren Başkan Çerçi, "Bu projemiz için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay alındı ve Resmi Gazete'de yayınlanmak üzere Bakanlar Kurulu'na gönderildi. İnşallah Çevre Bakanlığı bu yetkiyi Bakanlar Kurulundan alacak ve Yunusemre Belediyesi'ne devredecek. Belediye olarak vatandaşımızla sözleşme yapacağız ve kiraya çıkacaklar. Kiraya çıktıkları konutlarının kirasını da hükümetimiz ödeyecek. Bu proje hayata geçtiğinde hem Laleli Mahallesi hem de Hafsa Sultan Mahallesi kazançlı çıkacak" diye konuştu. 


Yeni bir şehir merkezi kurmak zorunda...