25 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre'deki kentsel dönüşüm ne durumda?

Manisa Yunusemre'deki kentsel dönüşüm ne durumda?

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi: "Mutlu Mahallesi ,Lalapaşa Mahallesi, Laleli Mahallesi, Mesir Mahallesi’nde yapılacak kentsel dönüşüm projelerinin plan arazi çalışmalarının son aşamasındayız. " dedi.



AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın her hafta düzenlediği sandık başkanları teşekkür toplantısı bu hafta dört mahallenin ortak katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda hazır bulunan Topcuasım, Kuyualan Lalapaşa ve Mutlu Mahalleleri sandık başkanlarrına yemek sonrası Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi teşekkür konuşması yaptı.


 Sandık başkanlarına yönelik Hare Kebap’ta verilen teşekkür yemeğine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları  Ramiz Şiyak,  Mustafa Dandin, AK Parti Yunusemre İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Mehmet Kaya, Tanıtım ve Medya Başkanı Şükrü Kaya, Seçim İşleri Başkanı Tuncay Esendağ, Ar-Ge Başkanı Cengiz Şen, İnsan  Kaynakları  Başkanı Murat Yenigün, Bülent Eker ,Mehmet Polat ile Ramazan Akbayram katıldı. Sandık başkanlarına teşekkür eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuşmasında şunları söyledi: Belediye ve İlçe teşkilatı ile  çok uyumlu olumlu bir çalışma  içerisindeyiz. Mevlam sizleri bizleri kem gözlerden korusun .İlçe başkanıma ve teşkilatına müteşekkirim.Yunusemre ilçe başkanım ve teşkilatı ilk günden bugüne yük olmak bir yana, bizlerin yükünü almak için gösterdikleri özverili gayretlere teşekkür ederim. Yunusemre ilçe başkanım bayrağı devir aldığı   ilk günlerde hedefini 60 bin oy ve beş vekil olarak belirlemişti . Allah emeklerimizi, emeklerinizi zayi etmedi en son genel seçimlerde 60 binlere varan  bir oy aldık ama bu yeterli mi? Tabi ki değil, bundan sonra ki nihayi hedefimiz diğer seçmenlere ulaşıp kendimizi ve projelerimizi anlatmak  gönüllerine girmek  olmalı. Halkımızın bizlere göstermiş oldugu teveccüh ve yunusemre teşkilatının belediye ile olan  uyumlu eş zamanlı  verimli çalışmasının verdigi güven ile vizyonumuz yüzde ellinin üzerinde bir yerlede olmalı.Bu vizyonun stratejisi teşkilat tarafından organize edilir. İnaniyorum ki çok iyi teşkilatlanmış yunusemre  bu hedefide gerçekleşir.Yunusemre ilçe teşkilatı  yapılan seçimlerde teşkilat ve teşkilatçı yapısı ile başarılı bir çalışmaya imza atmıştır”


“KENSEL DÖNÜŞÜMDE SON AŞAMADAYIZ”


Başkan Çerçi konuşmasının sonunda ise, “Yunusemre Belediyesi çok güzel ve iddialı  projelere imza atiyor ve atmayada devam edecek.  TOKİ  projesi yükselmeye ve yeni bir yaşam merkezi oluşturmaya başladı. Geleceğin uydu kentini Manisa'mıza Yunusemre'mize kazandırıyoruz. Sosyal alanlar, yeşil alanlar vatandaşlarımızın ferah temiz yaşanabilir bir Yunusemre’nin idamesi için çalışıyoruz. Mutlu Mahallesi ,Lalapaşa Mahallesi, Laleli Mahallesi, Mesir Mahallesi’nde yapılacak kentsel dönüşüm projelerinin plan arazi çalışmalarının son aşamasındayız.  Mimari taslaklara yoğunlaşacağız ve yıl sonunda yapım işlerine başlayacağız. Bunun  müjdesini buradan sizlere veriyorum. Toplantıya katılan herkese teşekkür ederim” dedi.  


İKİNCİ “EN BAŞARILI İLÇEYİZ”


Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci  konuşmasında şunları söyledi; “Öncelikle  sandık başkanları  toplantımıza katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bizler Yunusemre ilçe teşkilatı olarak 439 sandık başkanı ,İlçe yönetimi, belediye meclis üyesi, kadın ve gençlik kolları ile toplamda  600 civarında sayısı olan diri , çalışkan ,özverili, birbirine sıkı sıkaya bağlı bir teşkilatız. Bizler bir birini anlayan dinleyen bir aileyiz.17 ilçenin en büyüğü ve en başarılı ilçesiyiz. Yunusemre ilçemizde aldığımız  oy ve sağladığımız oy artışı  bizleri ayrıca mutlu ediyor. Parti büyüklerimizin teşekkür ve övgülerini sizler adına, teşkilatımız adına kabul ettim.


 Her hafta sonu ayrı mahallelerimizde yapılan sandık başkanları teşekkür toplantılarımızın sondan bir öncekini gerçekleştiriyoruz.  İnşaallah bu toplantıları Genel Merkez Başkan Yardımcımız , Manisa Milletvekillerimiz ,  siz değerli sandık başkanlarının  katılımları ile gerçekleştireceğimiz  ilçe panı toplantımız ile  taçlandıracağız” dedi.



Manisa'da Denge


Geri Dön