26 / 04 / 2024

lapis han teslim

lapis han teslim

Geçtiğimiz hafta içi cephelerindeki koruma folyoları açılan Lapis Han, orijinal renklerine kavuştu. Bordo ve kırmızı tonlarının hakim olduğu dış cephe, Kartal’a farklı bir enerji katıyor...

Lapis Han Avrupa’nın En İyi Ofis Geliştirme Projesi seçildi!

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından Gürallar Yapı’nın Kartal E-5 üzerinde geliştirdiği Lapis Han, Dünya’nın en prestijli ödüllerinden International PropertyAwards 2013’te Türkiye’nin ve Avrupa’nın “En İyi Ofis Geliştirme Projesi” seçildi...

Lapis Han Kartal'da 275 bin TL'ye ofis! Son günler!

Ocak ayının 27'sinde fiyatların değişiklik göstereceği Lapis Han projesinde fiyatlar 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Mart 2014'te gerçekleşecek...

Tekkeköy'e hanımlar konağı inşa ediliyor!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Aşağıçinik Mahallesi’nde yapımına başladıkları 4 katlı "Hanımlar Konağı"nı yılbaşına kadar teslim almak istediklerini söyledi.

Tarihi Kurşunlu Han restore ediliyor!

Geçtiğimiz 2015 yılında terör örgütü FETÖ’ nün elinden alınarak restorasyon karşılığı 25 yıllığına Şehzadeler Belediyesine teslim edilen Tarihi Kurşunlu Han’da yapılan restorasyon çalışmaları sürüyor.

Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Eminönü Talı Köşkü Caddesi'nde yer alan Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatını ihaleye çıkıyor. İhale için son teslim tarihi 4 Nisan 20107 günü saat 15:00 olarak belirlendi.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

18 bin 700 metrekare arsa alanında inşa edilen Saklı Vadi Konakları 'nın yapımına 1 ay sonra başlanacak. Peki Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

Afyon Zübeyde Hanım Hastanesi Ağustos'ta açılıyor!

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fikret Başkan, Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin Ağustos ayında kendilerine teslim edilmesini öngördüklerini söyledi.

Karatay'da bu yıl 688 daire sahiplerine teslim edilecek!

Yapımı devam eden kooperatiflerde teslim edilen daire sayısının 6 Bin 357 olduğunu belirten Hançerli, 2015 yılı içerisinde ise yapımı tamamlanan 688 dairenin üyelere teslim edileceğini dile getirdi.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı!

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.

Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi 2015 Haziran'da tamamlanıyor!

Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ’nin yanındaki yeni binasında çalışmalar sürüyor. Hastanenin 2015’in Haziran ayında bitirilmesi ve teslim edilmesi planlanıyor.

Kurtköy Star Port Residence teslim tarihi!

Dairelerin 185 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Kurtköy Star Port Residence teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirlendi. Proje, Paşhan İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor...

lapis han teslim Haberi

lapis han teslim

2013-2014 yılında "Dünyanın, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi ofis geliştirme’ projesi seçilen Lapis Han’da teslim heyecanı başladı. Mart 2014’de sahiplerine teslim edilecek projede, hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içi cephelerindeki folyoları açılan Lapis Han’ın sahip olduğu özellik ve ayrıcalıklarla Kartal bölgesine fark katacağı düşünülüyor. Kırmızı ve bordo renklerin hüküm sürdüğü Lapis Han’ın dış cephe panelleri Japonya’da üretildi. Panellerin renkleri özel danışmanlar eşliğinde özel sistem renk karışım teknolojisi kullanılarak elde edildi. A2 yanmazlık sınıfındaki bu paneller projenin en can alıcı noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Açılır alüminyum doğramalar tamamen projeye özel olarak üretildi. Isı geçirgenliği ve dayanıklılığı yüksek performans gösteren bu alüminyum açılır sistemler özel ısıcamlar ile yapıya değer kattı.  Yapının çift yönlü cepheleri ile ofisler gün ışığından maksimum...