28 / 03 / 2024

Lara Kıyı Bandı kesin koruma

Lara Kıyı Bandı kesin koruma

Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı: İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarım'a yaklaşık yüzde 50 ek zam tablosu...

Emekli maaş çalışmalarına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Yeniden hesaplanan maaşlara göre, En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı. İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarımı kapsayan yaklaşık yüzde 50'lik zam tablosu...

Tiny House’lara talep yüzde 80 arttı!

Büyükşehirlerdeki konut maliyetlerinin artmasıyla beraber gayrimenkul yatırımcıları da rotasını Tiny House’lara çevirdi. Tiny House’lara talep yüzde 80 arttı...

Maaşlara her yıl seyyanen zam yapılacak mı?  Seyyanen zam nedir? 

Milyonlarca memurun beklediği maaş zammı düzenlemesi Meclis'ten geçti. Bu kapsamda en düşük memur maaşı 22 bin TL oldu. Peki, Maaşlara her yıl seyyanen zam yapılacak mı?  Seyyanen zam nedir? İşte detaylar..

Euro 14 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar gardınızı alın

Euro, ABD doları karşısında güçlenmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0355 bandında işlem görüyor. Euronun kaderini belirleyecek olan kritik gelişmeye 14 gün kalırken euronun yönü şekillenmeye başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar dikkat!

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Vergi, ceza ve harçlara büyük zam! Yüzde 36.20 artacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de (Gelir İdaresi Başkanlığı), Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yayımlandı. Buna göre; vergi, ceza ve harçlara büyük zam geldi. İşte tek tek vergi, ceza ve harç tutarları...

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Kadıköy'de Kanal İstanbul protestosu!

İstanbul Kadıköy’de çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'u protesto etmek isteyen vatandaşlara polis müdahale etti.

Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Lara kıyı bandına SİT alanı kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya Lara kıyı bandı ‘Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı’ olarak tescil edildi.

Türk yatırımcılara Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlıyor! 

Kapalı Maraş'a yönelik açılımın çok önemli olduğunu belirterek, Türk yatırımcılara "Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlamıştır. Maraş'ta önemli gelişmeler olacak. Türk yatırımcılar ona göre projeler geliştirmeli" çağrısı yaptı.

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

KÖY Zekeriyaköy Siyah Kalem İnşaat projesi!

KÖY Zekeriyaköy'de 1+1'den 6+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Proje ''Yeni havalimanı denince aklınıza artık KÖY Zekeriyaköy gelecek'' sloganıyla satışlara devam ediyor.

Lara Kıyı Bandı kesin koruma Haberi

Lara Kıyı Bandı kesin koruma

Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109 uncu maddesi gereğince karar verildi.

Karar Sayısı: 1510
Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 109 uncu maddesi gereğince karar...