19 / 04 / 2024

Lavinya Marmara-2 projesi

Lavinya Marmara-2 projesi

Kullar İnşaat gayrimenkul sektöründeki projeleri ve hedeflerini bugün düzenlenen basın toplantısında anlattı. KULLAR İnşaat, Hastur, Faik Yılmaz Gayrimenkul ortaklığında başlaması planlanan projeler; Lavinya Marmara-2, La Mirage AVM, N Cadde Agora.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Borsakule 2 projesi Aralık'ta ön satışta! Yeni proje! 

Borsakule Projesi, KUYAŞ güvencesi ile İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor. Borsakule 2 projesi Aralık ayında ön satışa sunulacak. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Tema İstanbul 2 projesinin detayları belli oldu. Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Ercan: Marmara 2.5 metre Yunanistan'a kayacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi'nden bir Kuzey Marmara kırığının geçtiğine dikkat çekerek, "Tekirdağ depremi dediğimiz ikinci kol, bu kırık üzerinden olacak. Marmara'da 2-2,5 metre Yunanistan'a doğru bir kayma yaşanacak. Bu depremin büyüklüğü 7,2 olur" dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Kiler GYO İhlas Marmara 4 Projesi değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beylikdüzü İhlas Marmara 4 Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

İhlas Marmara 5 projesi yolda!

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ile 18 adet iş yerinde oluşacak...

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde son durum!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı KGM, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ndeki çalışmalarla ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kınalı-Odayeri Kesimi ve Çatalca-Subaşı Devlet Yolu’nun yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

Sancaktepe Muhit 2 projesi!

Sancaktepe Muhit 2 projesi hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek projede satışlar Eylül'de başlayacak.

Lavinya Marmara-2 projesi Haberi

Lavinya Marmara-2 projesi

Kullar; inşaat, tekstil ve enerji alanlarında faaliyetlerini sürdüren Türkiye nin koklu gruplarından biridir. Yer aldığı sektörlerde daima öncü çalışmalara imza atan KULLAR, 43 yıl önce çıktığı yolda iz bırakan kilometre taşları ile sağlam bir şirket yapısı oluşturuyor. Hedefini ve stratejilerini çok net belirleyen KULLAR araştırma ve geliştirme çalışmalarına önem veren, yenilikçi, çevreye ve insan yaşamına duyarlı, topluma karşı sorumlu bir çalışma anlayışı ile yoluna devam ediyor. Ayrıca bilgili ve deneyimli insan kaynağı ve güçlü finansal kaynakları ile KULLAR, yer aldığı butun sektörlerde lider olmayı hedefliyor.


Yönetim Kurulu Başkanlığını İbrahim Kul' un yürüttüğü KULLAR Ailesi nde, İlkan Kul Tekstil Grubundan sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Ali Kul ise Gayrimenkul ve i nerji den sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevlerini yürütmektedirler.


KULLAR...