29 / 03 / 2024

Lavinya Marmara-2 satılık

Lavinya Marmara-2 satılık

Toplam 350 adet konut ve 20 dükkandan oluşan Lavinya Marmara 2'nin yapımına bu yıl sonunda başlanacak. Proje sahile 400 metre mesafede hayata geçirilecek. Peki Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

İn Mari Marmara satılık! 

İmamoğlu İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'de yükselen İn Mari Marmara projesi satışa çıktı. İn Mari Marmara satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

Türkiye'de satılık konutların metrekare fiyatı 2 bin 83 TL!

Hürriyet Emlak Eylül 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye genelinde satılık konutlarda yıllık artış yüzde 10,62 olurken, diğer bir yandan Türkiye genelinde satılık konutlarda metrekare ortalama fiyatı 2,083 TL olarak belirlendi.

Kiler Marmara Evleri satılık!

Kiler Marmara Evleri İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa ediliyor. Kiler Marmara Evleri satılık daireler 7 blok şeklinde yükseliyor.

Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları satılık!

Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları satılık dairelerin fiyatları 255 bin liradan başlıyor. Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları projesinde teslimler 2018 yılı ortasında yapılıyor...

Huzurlu Marmara Konutları Beylikdüzü satılık!

Huzurlu Marmara Konutları Beylikdüzü satılık daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi 2018 yılı Ekim ayında teslim ediliyor...

Huzurlu Marmara Sitesi satılık!

Huzurlu Marmara Sitesi satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Huzurlu Marmara projesi Ekim 2018 yılında teslim edilecek...

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap satılık!

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje 21 bin 344 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Park Mavera Evleri 2. Etap satılık!

Park Mavera Evleri 2. Etap satılık daire seçenekleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifler sunuluyor. Proje Makro - Akyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2. Etap satılık ev!

Park Mavera 2. Etap satılık ev tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 45 bin 389 metrekare arsa alanına sahip projede konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut!

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru ücreti olarak 500 lira alınan projede yüzde 12 peşinde, kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Huzurlu İnşaat imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Lavinya Marmara-2 satılık Haberi

Lavinya Marmara-2 satılık

"Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim. İstanbul Büyükçekmece Batıköy sahilinde yükselen proje 75 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Lavinya Marmara 2 Evleri E-5'e 1.7 kilometre, sahile 400 metre, Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre, yat limanına 2.6 kilometre, havaalanı'na 22 kilometre uzaklıkta inşa edilecek.


Daire fiyatları henüz netleşmeyen Lavinya Marmara 2 Büyükçekmece'de 350 daire ve 20 dükkan mevcut. Proje Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. imzası taşıyor. 


Arsa alanı 22 bin 870 metrekare olarak belirlenen Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 'de fitness center, açık ve kapalı yüzde havuzu, sauna, buhar ve masaj odası gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim?

Kullar İnşaat Lavinya Marmara Konutları 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Yapımı 2015...