25 / 04 / 2024

LEED sertifikası nasıl alınır

LEED sertifikası nasıl alınır

LEED Sertifikası veya yeşil dostu sürdürülebilirliği anlatabilmek için öncelikle “LEED” kelime anlamını açıklamamız gerekmektedir.

Mistral İzmir'de konutlar ve ofisler körfez manzaralı!

48 katlı ofis ve 38 katlı konut bloğunda meydana gelen Mistral İzmir projesi LEED Sertifikası'na uygun olarak inşa ediliyor.İzmir’in en iddialı projelerinden biri olan Mistral İzmir projesi konut bloğunda 5 yıldızlı otel hizmeti sunulacak.

Darphane Altın Sertifikası nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? 10 soruda Darphane altın sertifikaları

Borsa İstanbul'da işleme alınan Darphane Altın Sertifikaları ile ilgili yatırımcılara borsada altın alım-satım imkanı veriliyor. Peki Darphane Altın Sertifikası Nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? İşte 10 soruda altın sertifikaları ile ilgili ayrıntılar...

Emlakçılık belgesi nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nedir?

Emlak yetki belgesi, gayrimenkul danışmanlığı ya da emlakçılık yapmak isteyen herkeste olması gereken bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Altına dayalı kira sertifikası nasıl alınır?

Hazine tarafından geliştirilen altında dayalı kira sertifikası için 2018 başvuruları devam ediyor. Peki, altına dayalı kira sertifikası nasıl alınır?

Altına dayalı kira sertifikasına nasıl başvurulur?

Altına dayalı kira sertifikası için başvuru dönemi 4 Ekim itibari ile başladı. Başvurular 6 Ekim'e kadar devam edecek. Peki, altına dayalı kira sertifikasına nasıl başvurulur?

5 maddede sertifikayla nasıl ev alınır?

Konutta metrekare yani ‘pay’ satışına imkan veren gayrimenkul sertifikası, inşaat firmasına faizsiz finansman sağlayacağı için yüzde 20 daha ucuza ev sahibi yapacak. Peki sertifikayla nasıl ev alınır?

Gayrimenkul sertifikası nedir? Nasıl alınır?

Gayrimenkul sertifikası, Türkiye'nin ilk Gayrimenkul sertifikası TOKİ öncülüğünde halka sunuluyor. Peki, Gayrimenkul sertifikası nedir? Nasıl alınır?

Gayrimenkulde sertifika sistemi nasıl işliyor?

TOKİ'nin garantör olduğu gayrimenkul projelerinde küçük yatırımcı da gayrimenkul sertifikası ile pay sahibi olabilecek. Peki Gayrimenkulde sertifika sistemi nasıl işliyor?

Müteahhit sertifikası nasıl alınır?

Yapı Müteahhitlerinin Kayıtları ile Şantiye Şefleri ve Yetki Belgeli Ustalar Hakkında Yönetmelik hükümlerine istinaden, müteahhit sertifikasının alınması gerekiyor. Peki, müteahhit sertifikası nasıl alınır? Nereden alınır?

Torunlar Tower'a LEED sertifikası ödülü!

Torunlar GYO'nun İstanbul Esentepe'de inşa ettiği Torun Tower, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından geliştirilen çevre dostu sertifikasyon sistemi olan LEED Gold sertifikası almaya hak kazandı.

İstanbloom'dan LEED sertifikasına uygun tasarruflu ofisler!

Esin Yapı tarafından hayata geçirilen İstanbloom, teknolojik çözümlerin yanı sıra LEED sertifikası koşullarına uygun, ısı ve ses yalıtımı, enerji tasarrufu sağlayan, doğaya saygılı ve nefes alabilen ofisler sunuyor...

Emlakçılık sertifikası nereden alınır?

Gayrimenkul danışmalığı yapmak istiyorsanız öncelikli olarak sertifika programlarına katılım sağlamanız gerekiyor. Emlakçılık sertifikası için gerekli şartlar neler? Emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Emlakçılık sertifikası nereden alınır?

Enerji yöneticisi sertifikası nasıl alınır?

Enerji Verimliliği Kanunu kapsamına giren endüstriyel işletmelerde ve binalarda enerji yönetimi ile ilgili faaliyetleri yerine getirme sorumluluğunu veren enerji yöneticisi sertifikası nasıl alınır? İşte yanıtı...

Kira sertifikası nasıl çalışır?

7 Haziran 2013 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan 28670 sayılı, Kira Sertifikaları Tebliğinde yer alan hükümlere göre kira sertifikası nasıl çalışır? Sorunuzun yanıtı ve detayları haberimizde...

LEED sertifikası nasıl alınır Haberi

LEED sertifikası nasıl alınır

Türkiye’de LEED hizmeti oldukça gelişmekte olup çevresel kirliliğin önüne geçmek adına da oldukça önemli . Bu yüzden bir çok danışmanlık firması bu konuda kolları sıvamış durumda.


LEED Sertifikası proje çözüm dostluğunun yanı sıra artık ev sahiplerinin alım ve satımlarda bir satın alma kriteri oldu Son zamanlarda Belgrat Villa projesi, yeşil bina özellikleriyle LEED Sertifikası almaya aday gösteriliyor. Açık yüzme havuzu, güvenlik, kapalı otopark, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, su deposu, ısı pay ölçer, merkezi ısıtma sistemi gibi özellikleri yer alan Belgrat Villa  projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Bunun dışında bir çok marka ise daha yaşanılabilir yeşil bina yapıları sunmak amaçlı LEED sertifikasyon sürecine dahil oluyor. Özyeğin Scola Binası , Albaraka Genel Müdürlüğü ,Carrefoursa genel müdürlük ,Isıdem Yalıtım fabrikası gibi bir...