23 / 04 / 2024

LEMA Grup

LEMA Grup

Perakendeden tekstile geçen, tekstildeki estetiği ise inşaata taşıyan Lema Grup, gayrimenkul yatırımında hedef büyüttü ve şirket, farklı ortaklık yapılarıyla Ankara’ da konut projelerine hız verecek....

Uptown İncek projesinde 1+1 daireler 355 bin TL!

Ankara’nın gözde yerleşim bölgelerinden İncek’te yükselen Uptown Kule Konut projesinde ev sahibi olmak için erken davrananlar kazançlı çıkıyor. Uptown İncek Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 355 bin TL'den satışa sunuluyor...

Uptown İncek'te 2+1 konutlar 325 bin TL!

Ankara’nın yükselen değeri İncek’te inşaatının önemli bölümü tamamlanan Uptown İncek Konut Projesi, 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Uptown İncek projesi önce yap sonra sat modeli ile satılıyor!

LEMA Grup ortaklarından Emre Katıra,"Uptown încek projesinde, 'önce yap sonra sat' mantığı ile hareket ediyoruz" dedi...

2016 yılında konut sektörü hareketlenecek!

Yeni yıla girerken konut sektörünü değerlendiren LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı 2016 yılında yaşanması olası gelişmelerden bahsetti. Katırcı, "Kasım ayında Türkiye genelinde 106.008 konut satışı gerçekleşmiş durumda." dedi.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek doğayla iç içe bir yaşam garantisi sunuyor!

İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Yumrutepe Uptown İncek'te Eylül'de yaşam başlıyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown Încek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te eylülde yaşam başlıyor!

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek’te yaşam Eylül’de başlayacak!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

LEMA Grup Uptown İncek'te teslimler Eylül'de!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek Evleri ne zaman teslim edilecek?

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Parktepe Evleri'nde 100 yıl dayanıklı Frankische borular kullanılıyor!

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Şahika Grup'tan 100 yıl dayanıklı Parktepe Evleri projesi!

LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, dayanıklılığını 100 yıl koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Uptown İncek'te Haziran 2015'te yaşam başlıyor!

Uptown İncek'te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlayacak. LEMA Grup tarafından İncek Yumru tepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan proje bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

LEMA Grup Haberi

LEMA Grup


Perakendeden tekstile geçen, tekstildeki estetiği ise inşaata taşıyan Lema Grup, gayrimenkul yatırımında hedef büyüttü. Şirket, farklı ortaklık yapılarıyla Ankara’da konut projelerine hız verecek.


Moda ve hazır giyim serüvenine 1956 yılında Yusuf Mağazası ile perakendeci olarak başlayan, 1998 yılında ise Perlina markasıyla üretime geçen Lema Grup gayrimenkul sektöründe atağa geçti.


İnşaat yatırımlarına 2005 yılında Ankara’da kalabalık bir ortaklık yapısıyla Kentpark AVM ile giriş yapan şirket, ilk konut projesine de Ankara İncek’te Uptown ismiyle start verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı hakim ortak oldukları projeyi Özgün A.Ş ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. 226 daireli projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Fiyatlar 300 bin liradan başlıyor 3 milyon liraya kadar çıkıyor.


Kapı yüksekliği 3’lük attırdı !  


Uptown İncek’te estetik ve fonksiyonelliği bir arada tutmaya...