27 / 04 / 2024

Lenora Kozmetik şirketi kimin

Lenora Kozmetik şirketi kimin

Lenora Kozmetik E-Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Kheder tarafından kuruldu. 

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Nur Yezer ve Reyyan Akdağ ortaklığında kuruldu.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Önder tarafından kuruldu.

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Poyraz tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Livaoğlu tarafından kuruldu.

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Tızfahm tarafından kuruldu. 

Livcell Biyoteknoloji Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livcell Biyoteknoloji Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faik Göksu tarafından kuruldu.

Lenora Kozmetik şirketi kimin Haberi

Lenora Kozmetik şirketi kimin

Lenora Kozmetik E-Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Kheder tarafından kuruldu. 

Lenora Kozmetik E-Ticaret Limited Şirketi konusu:
KOZMETİK 1-Uçucu yağlar, aromatik sular, parfümler, güneş yağı, cilt bakımı müstahzarları, manikür ve pedikür müstahzarları, koku veren maddeler, dudak, göz ve cilt makyaj müstahzarları, pudralar, kremler, allıklar, saç müstahzarları, saç spreyleri, saç boyaları ve losyonları, perma ve defrize müstahzarları,ithali, ihracı, imali, alımı, satımı yapmak, sinek ilacı alımı ve satımı yapmak, 2-Ağız ve diş sağlığı müstahzarları, traş öncesi ve sonrası müstahzarları, banyo müstahzarları, her türlü deodorantlar, tüy dökücüler, çeşitli kozmetikler ve tuvalet müstahzarları, traş kremleri ve kokulu müstahzarları, ithali, ihracı, imali, alımı ve satımı, 3-Yakılarak kullanılan kokulu müstahzarlar, ter önleyici sabunlar ve diğer yüzey aktif organik maddeli banyo...