19 / 04 / 2024

Levent Akdoğan kimdir

Levent Akdoğan kimdir

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkanı Levent Akdoğan, faizlerin 0,79’a düşmesinin ardından 2020 yılında rekor seviyede konut satışı beklediklerini anlattı. Akdoğan, “Ev sahibi olmak isteyenlere de 2020 yılının ilk çeyreğine kadar almalarını öneriyorum'' dedi.

Levent Akdoğan: Konut almak için doğru zaman!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği ve Kayimder Başkanı Levent Akdoğan, konut kredilerinde yaşanan düşüşünün büyük bir fırsat oluşturduğunu söyledi.

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Levent Akdoğan kimdir Haberi

Levent Akdoğan kimdir

haber ekibimize yaptığı değerlendirmede faizlerin 0,79’a düşmesinin ardından 2020 yılında rekor seviyede konut satışı beklediklerinin altını çizerek, “Ev sahibi olmak isteyenlere de 2020 yılının ilk çeyreğine kadar almalarını öneriyorum. 0,79 faizinde çok avantajlı bir rakam olduğunu söyleyebiliriz. Vatandaşlarımız bu fırsatı değerlendirip konut sahibi olmalarını öneriyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Kısa adı Kayimder olan Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkanı Levent Akdoğan inşaat sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kayseri Haber'de yer alan habere göre; 2019 yılında gerek faiz oranları gerekse döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle konut satışlarında ciddi bir azalma olduğunu ifade eden Akdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz aylarda inşaat sektörünün değerlendirmesini yaptığımızda şunu vurgulamıştık; 2019 yılının konut alımı için tam zamanı olduğunu söylemiştik. Konutun maliyet endeksine oranla daha az arttığını ve bunun değerlendirilmesi gereken...