23 / 04 / 2024

Levent Camisi inşaatı

Levent Camisi inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı süren Levent Camisi'nde incelemeler yaptı.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisinin temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Levent'te yapılan caminin ismi Barbaros Hayrettin Paşa Camii olacağını açıkladı...

Levent Camisi'nin temeli atıldı!

Mimar Sinan'ın "kalfalık eseri" olarak tanımladığı Süleymaniye Camisi'nden öykünerek dizayn edilen Levent Camisi'nin temeli, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle atıldı.

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yahya Keskin tarafından kuruldu.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı süren Levent Camisi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı süren Levent Camisi'nde incelemeler yaptı.

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Levent Camisi inşaatı Haberi

Levent Camisi inşaatı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı devam eden Levent Camisi'nde incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'deki Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaat alanındaki incelemelerden sonra Sarıyer'deki Huber Köşkü'ne gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzergahı üzerinde aracını durdurarak bir vatandaş ile konuştı.

Daha sonra inşaatı süren Levent Camisi inşaatında da konvoyunu durduran ve bir süre incelemeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan Huber Köşkü'ne geçti.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum...