19 / 04 / 2024

Levent Ofis hizmetleri

Levent Ofis hizmetleri

Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor. Levent Ofis, düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kozak tarafından kuruldu.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

İstanbul'daki en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Rapora göre, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer MİA’da yer alan Levent oldu. 

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli  ile Oya Gül tarafından kuruldu.

Levent Ofis hizmetleri Haberi

Levent Ofis hizmetleri

Hazır ofis, sanal ofis, toplantı odası ve salonu ile seminer odası ve eğitim salonuyla hizmet veren Levent Ofis, girişimcilere, freelance çalışanlara ve start-up firmalara alternatif ve yeni nesil çalışma ortamları sağlıyor.


İstanbul’da iş hayatının en hareketli olduğu Levent – Maslak aksında bulunan Levent Ofis, dijital ağırlıklı etkinliklerinde sunduğu ilişki geliştirme fırsatının yanı sıra yurt dışında “co-working” olarak bilinen ofis hizmetini de sağlıyor.


Levent Ofis’in imkanları


Ulaşım: Levent Ofis, Kanyon, Leven Plazalar ve Özdilek Park gibi alışveriş merkezlerinin arasında yer alıyor. Levent Metro durağına 5 dakika ve otobüs duraklarına 3 dakikalık yürüme mesafesi ile Maslak, Taksim, Atatürk Havaalanı ve Metrobüs’e rahat erişim sunuyor. Özdilek Park alışveriş merkezinde ücretsiz otopark imkanı bulunuyor.


Hizmetler: Yeni nesil çalışma alanlarında Levent Ofis müşterileri yüksek hızlı limitsiz internet kullanımı,...