25 / 04 / 2024

Levent Ofis ofisleri

Levent Ofis ofisleri

Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor. Levent Ofis, düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt, Muhammed Nasır İnan ve Synergia Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı  2019 2. Çeyrek Genel Bakış Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 ikinci çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü bölge oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 35 ABD Doları /metrekare /ay olarak gözlendi.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası Levent'te!

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

İstanbul'da en yüksek ofis kiraları Levent'te!

Propin, İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Birinci Çeyrek Raporu'nu yayınladı. Raporda 2017 birinci çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölgenin Levent olduğu yazıyor.

Levent Ofis düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor!

Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor. Levent Ofis, düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Ferko Line Ofisleri lokasyon!

Toplam 95 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje toplam 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otelden oluşuyor. Ferko Line Ofisleri lokasyon bilgisine göre Axis AVM'nin karşısında yükseliyor.

Nurol Park Ofisleri ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükselen projede ofis bloğuda satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisleri ödeme planı kapsamında sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme kolaylığı sağlanıyor.

DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Business'ta ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Moment Beştepe projesinde ofis büyüklükleri 83 metrekareden başlıyor. Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Levent Ofis ofisleri Haberi

Levent Ofis ofisleri

Hazır ofis, sanal ofis, toplantı odası ve salonu ile seminer odası ve eğitim salonuyla hizmet veren Levent Ofis, girişimcilere, freelance çalışanlara ve start-up firmalara alternatif ve yeni nesil çalışma ortamları sağlıyor.


İstanbul’da iş hayatının en hareketli olduğu Levent – Maslak aksında bulunan Levent Ofis, dijital ağırlıklı etkinliklerinde sunduğu ilişki geliştirme fırsatının yanı sıra yurt dışında “co-working” olarak bilinen ofis hizmetini de sağlıyor.


Levent Ofis’in imkanları


Ulaşım: Levent Ofis, Kanyon, Leven Plazalar ve Özdilek Park gibi alışveriş merkezlerinin arasında yer alıyor. Levent Metro durağına 5 dakika ve otobüs duraklarına 3 dakikalık yürüme mesafesi ile Maslak, Taksim, Atatürk Havaalanı ve Metrobüs’e rahat erişim sunuyor. Özdilek Park alışveriş merkezinde ücretsiz otopark imkanı bulunuyor.


Hizmetler: Yeni nesil çalışma alanlarında Levent Ofis müşterileri yüksek hızlı limitsiz internet kullanımı,...