23 / 04 / 2024

Levent Ofis ulaşım

Levent Ofis ulaşım

Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor. Levent Ofis, düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

DAP Levent ulaşım!

DAP Levent ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte DAP Levent ulaşım bilgisi ve proje ile ilgili bazı detayları...

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Ankara Yurtbeyli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Haymana İlçesine bağlı Yurtbeyli Mahallesinin ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Levent Gök, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu..

Vadipark Kağıthane ulaşım!

Vadipark Kağıthane ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane - Seyrantepe bölgesinde bulunuyor. Projede 400 adet daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım bilgisine göre Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor.

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri!

9 bloğun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Torunlar 5. Levent ulaşım!

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 17 blok halinde yükseliyor.

Akyapı Plaza 34 ulaşım!

Akyapı Plaza 34 ulaşım bilgileri kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. Detayları henüz netlik kazanmayan projede 52 adet ofis ve 11 adet mağaza - showroom yer alacak.

Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım!

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım bilgileri kapsamında proje, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Cathay Group imzası taşıyan proje konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlardan oluşacak.

Levent Ofis ulaşım Haberi

Levent Ofis ulaşım

Hazır ofis, sanal ofis, toplantı odası ve salonu ile seminer odası ve eğitim salonuyla hizmet veren Levent Ofis, girişimcilere, freelance çalışanlara ve start-up firmalara alternatif ve yeni nesil çalışma ortamları sağlıyor.


İstanbul’da iş hayatının en hareketli olduğu Levent – Maslak aksında bulunan Levent Ofis, dijital ağırlıklı etkinliklerinde sunduğu ilişki geliştirme fırsatının yanı sıra yurt dışında “co-working” olarak bilinen ofis hizmetini de sağlıyor.


Levent Ofis’in imkanları


Ulaşım: Levent Ofis, Kanyon, Leven Plazalar ve Özdilek Park gibi alışveriş merkezlerinin arasında yer alıyor. Levent Metro durağına 5 dakika ve otobüs duraklarına 3 dakikalık yürüme mesafesi ile Maslak, Taksim, Atatürk Havaalanı ve Metrobüs’e rahat erişim sunuyor. Özdilek Park alışveriş merkezinde ücretsiz otopark imkanı bulunuyor.


Hizmetler: Yeni nesil çalışma alanlarında Levent Ofis müşterileri yüksek hızlı limitsiz internet kullanımı,...