23 / 04 / 2024

leventlife residence

leventlife residence

Levent bölgesinde Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimiyle hayata geçen LeventLIFE’a ilgi büyük. yüzde 50’den fazlasının satışlarının tamamlandığı projenin teslimi 2016 yılı sonunda gerçekleşecek.

LeventLİFE projesini uluslararası ödüllü mimar Roger Klein tasarlıyor!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

LeventLIFE projesi ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

LeventLIFE projesinde 817 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

LeventLIFE projesi, LeventLIFE Office ve LeventLIFE Residence II olmak üzere 2 farklı kuleden meydana geliyor. Konut kısmında yer alan dairelerin fiyatları 817 bin 300 TL'den başlıyor.

LeventLIFE Residence II'de 375 bin dolara rezidans daireler!

Rezidans daire fiyatlarının 375 bin dolardan başladığı LeventLIFE Residence II projesinde teslimler 2016 yılında yapılacak. Projenin ofis kısmında ise fiyatlar 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE Office projesinde 776 bin dolara satılık ofis!

LeventLIFE projesi kapsamında LeventLIFE Office kısmında yer alan ofislerin fiyatları 776 bin dolardan başlıyor. LeventLIFE Residence II kulesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 375 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE'ta daire fiyatları 375 bin dolar!

LeventLIFE projesi Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje 144 konutluk LeventLIFE Residence II ve 64 ofislik LeventLIFE Office olmak üzere iki kuldeden meydana geliyor.

LeventLIFE Residence II'de 375 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

LeventLIFE projesindeki LeventLIFE Residence II kısmında yer alan rezidans dairelerin fiyatları 375 bin dolardan başlıyor. LeventLIFE Office kulesinde ise ofis fiyatları 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE ofislerinde 772 bin dolara, konutlarında 375 bin dolara!

LeventLIFE kapsamında yer alan LeventLIFE Residence II kulesindeki dairelerin fiyatları 375 bin dolardan ve LeventLIFE Office kısmında kalan ofislerin fiyatları 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE rezidans dairelerinde 375 bin dolara! Ofislerde 772 bin dolara!

LeventLIFE projesinde yer alan LeventLIFE Residence II kısmındaki dairelerin fiyatları 375 bin dolardan başlarken LeventLIFE Office kısmında ise fiyatlar 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE Residence II'de 2016 sonu teslim daireler 375 bin dolara!

Daire fiyatlarının 375 bin dolardan başladığı LeventLIFE Residence II projesinde teslimler 2016 yılının sonunda yapılacak. LeventLIFE Office kısmında ise fiyatlar 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE Residence II'de 375 bin dolara! 2016 sonu teslim daireler!

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daire seçeneklerinden meydana gelen LeventLIFE Residence II projesinde fiyatlar 375 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2016 sonunda yapılacak.

Levent Life projesinin satışını Tabya Gayrimenkul yapacak!

Svot Yapı, Baray İnşaat ve İmaj İnşaat’ın ortak girişimi hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in satışını gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Tabya Gayrimenkul gerçekleştirecek

Bodrum The Port Residence'ta 96 bin Euro'ya! Son 4 konut!

Bodrum Turgutreis'te inşa edilen The Port Residence'ta fiyatlar 96 bin Euro'dan başlıyor...

leventlife residence Haberi

leventlife residence


LEVENTLIFE AVANTAJLI KONUT VE OFİS SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!


İstanbul’un iş ve yaşam merkezi olarak bilinen Levent’te yükselen LeventLIFE, Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 Milyon Dolarlık bir yatırımla hayata geçiyor. Rezidans ve ofis olmak üzere iki kule şeklinde yükselen LeventLIFE’ın %50’den fazlasının satışı kısa sürede tamamlandı.


LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office, 100 Milyon Dolarlık yatırımla hayata geçiyor. A+ konseptten oluşan 144 rezidans daire ile yaşayanlarına şehrin merkezinde bulunması, kolay ulaşımı ve estetik mimarisiyle gerçek lüksü yaşatmaya hazırlanıyor. Konforlu rezidans hizmetiyle Levent’te yükselen LeventLIFE Residence II’de, 58 metrekareden 232 metrekareye kadar farklı tercihlere hitap eden 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse konut seçenekleri yer alıyor. Teslimleri 2016 yılı sonunda yapılacak proje fiyatları 375 bin dolardan başlıyor.


Konfor, yalınlık,...