20 / 04 / 2024

Levent Life projesinin satışını Tabya Gayrimenkul yapacak!

Levent Life projesinin satışını Tabya Gayrimenkul yapacak!

Svot Yapı, Baray İnşaat ve İmaj İnşaat’ın ortak girişimi hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in satışını gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Tabya Gayrimenkul gerçekleştirecek



LeventLIFE PROJESİ TABYA GAYRİMENKUL’E EMANET



İstanbul’un cazibe merkezi Levent’te hayata geçen projenin satışını üstlenen Tabya Gayrimenkul, uzun yıllardır sektörde edindiği tecrübeleri LeventLIFE projesinin satışına aktarmayı hedefliyor. Gayrimenkul pazarında lider konumdaki şirketlerden biri olmayı hedefleyen Tabya Gayrimenkul’ün sahibi Murat Tüfekçi, “İstanbul’un en köklü iş, finans, eğlence ve alışveriş merkezlerinin olduğu Levent bölgesinde yer alan LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in satışını üstlenmekten mutluluk duyuyoruz. 2016 yılı sonunda teslimlerine başlanacak projenin bölge için çok önemli bir değer olduğunu düşünüyorum”. Projenin %52’sinin satışının şimdiden gerçekleştiğini söyleyen Tüfekçi, ofis ve rezidansta satışta olan yerlerin de en kısa zamanda satılacağını söyledi.


LeventLIFE Residence II, A+ konseptten oluşan 144 rezidans daire ile yaşayanlarına şehrin merkezinde bulunması, kolay ulaşımı ve estetik mimarisiyle gerçek lüksü yaşatmaya hazırlanıyor. Konforlu rezidans hizmetiyle Levent’te yükselen LeventLIFE Residence II’de, 58 metrekareden 232 metrekareye kadar farklı tercihlere hitap eden 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatları ise 375 bin Dolardan başlıyor.


İş hayatına ve yaşamına yeni bir soluk getirecek olan LEED Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak hazırlanan LeventLIFE Office proje ise toplam 24 kattan oluşuyor. 107 metrekare ile bin metrekare arasında değişen ofis alternatiflerinin sunulduğu proje, A+ ofis ayrıcalığına sahip 64 ofisten oluşan oluşuyor. LeventLIFE Office’in satış fiyatları ise 772 bin Dolardan başlıyor.


Geri Dön