29 / 03 / 2024

LG bulaşık makineleri fiyatları ne kadar oldu

LG bulaşık makineleri fiyatları ne kadar oldu

CarrefourSA LG bulaşık makinelerine CarrefourSA karta özel indirim yaptı. Peki, CarrefourSA LG bulaşık makineleri indirime girdi mi? Fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi Hepsiburada’da peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıktı!

Elektronik cihazlar konusunda kendini dünyaya ispatlayan LG, son teknolojik özelliklerle çıkardığı bulaşık makinesiyle büyük ses getirdi. Bu kapsamda, Hepsiburada da LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Regal bulaşık makineleri en uygun bu adreslerde! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Geniş ürün seçeneği sunan Regal'in, şık ve modern tasarımlarıyla öne çıkan kolay kullanım özelliğine sahip bulaşık makineleri, birçok ailenin evinde yer alıyor. Peki, Regal bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Altus bulaşık makinesi 5.749 TL'den başlayan fiyatlarla! 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın bütçe dostu markası Altus'un bulaşık makineleri büyük ilgi görüyor. Peki, Altus bulaşık makinesi fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? İşte Altus bulaşık makinesi 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko’dan seçili bulaşık makinelerinde Oliz’e özel fırsat! 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko, seçili bulaşık makinelerini mart ayı sonuna kadar Oliz'e özel indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşturacak. Peki, Beko'nun indirimli bulaşık makineleri hangileri, özellikleri ne? Beko Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

LG DFC425FP 14 kişilik 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 22 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, üstün teknolojisi ve sahip olduğu bir çok yıkama programı sayesinde hijyenik bulaşıklar elde etmenizi sağlar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor?

10 Yıl Motor Garantili LG Quadwash Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL indirim fırsatı! İşte LG 11 Mart 2023 fiyat listesi 

LG 8 programlı bulaşık makinesinin fiyatını merak edenler için, QuadWash teknolojisine sahip bulaşık makinesi 10 bin TL indirimle Carrefursa'da satışa çıktı. Peki LG Quadwash Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi ve sahip olduğu farklı yıkama programları ile hijyenik bulaşıklar ortaya koyar.

LG bulaşık makineleri fiyatları ne kadar oldu Haberi

LG bulaşık makineleri fiyatları ne kadar oldu

LG bulaşık makineleri, maksimum kapsam ve kusursuz temizlik Inverter DirectDrive motor teknolojisi ile kombine edilen multi-motion yıkama kolları, QuadWash, optimize edilmiş yoğunluk kademelerinde güçlü ve çok yönlü su akışıyla kapsamlı bir temizlik sağlıyor. Kapsamlı temizlik TurboMotion ile multi-motion yıkama kolları suyu her yana püskürterek yıkama alanının kapsamını yüzde 30 arttırıyor. Geleneksel bulaşık makineleriyle karşılaştırılan LG Laboratuvar testi sonuçlarına göre, Turbo program seçeneği hızlı bir yıkamaya ihtiyacınız varsa, 59 dakikalık Turbo program seçeneğini seçebilirsiniz. 

LG bulaşık makineleri ile kolay yerleştirme, maksimum esneklik çalışma esnasında kolaylıkla ayarlanabilen bu raf sistemi bulaşıklarınızı servise hazırlamak için karşılaşabileceğiniz her türlü zorluğun üstesinden gelebilir. Ayarlanabilir Sepet Katlanır dişleri kullanarak her şekil ve boyuttaki bulaşıklarınızı kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Kolay yükseklik ayarı yerleştirme alanını optimize etmek için tek...