26 / 04 / 2024

LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi

LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi ve sahip olduğu farklı yıkama programları ile hijyenik bulaşıklar ortaya koyar.



LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi
10 yıl motor garantisi bulunan bulaşık makinesi 14 kişilik yıkama kapasitesine sahiptir. E enerji sınıfıyla çalışan cihaz aynı zamanda enerjiden tasarruf etmenizi sağlayarak bütçenize katkıda bulunur.

BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nin sahip olduğu Inverter DirectDrive motor teknolojisi sayesinde kombine edilen multi-motion yıkama kolları ve QuadWash™, optimize edilmiş yoğunluk kademelerinde güçlü ve çok yönlü su akışı gerçekleştirerek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar.
  • TurboMotion ile multi-motion yıkama kolları suyu her yana püskürterek yıkama alanının kapsamını yüzde 30 oranında arttırır ve etikili yıkama gerçekleştirir. Turbo Program Seçeneği sayesinde hızlı bir yıkamaya ihtiyacınız varsa, 59 dakikalık Turbo Program Seçeneğini seçebilirsiniz.
  • İç tasarımı rafları ayarlayabileceğiniz şekildedir.Çalışma esnasında kolaylıkla ayarlanabilen bu raf sistemi bulaşıklarınızı servise hazırlamak için karşılaşabileceğiniz her türlü zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olur.
  • Katlanır dişleri kullanarak her şekil ve boyuttaki bulaşıklarınızı kolaylıkla yerleştirebilmeniz mümkündür. Yerleştirme alanını optimize etmek için tek dokunuşla üst rafın yüksekliğini ayarlayabilmeniz mümkündür.
  • Dual Zone Wash (Çift Bölge Yıkama) özelliği ile aşırı kirli tencere ve tavalarınızı güçlü bir şekilde yıkarken hassas bulaşıklarınızı nazikçe yıkayarak bulaşıklarınızın ömrünü uzatır.Bu seçenek ile üst ve alt raflarda püskürtme yoğunluğunu değiştirebilirsiniz.
  • LG Inverter DirectDrive motor sistemi, dayanıklı, çok yönlü ve sessiz bir performans sergileyerek su sirkülasyonunu ve püskürtme şiddetini kolaylıkla kontrol ederek bulaşıkları yıkar.
  • LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nin etkili temizlik ortaya koyması için akıllı telefon uygulaması yardımıyla, tencereler ve tavalar, güveç kapları, cam ürünler ve gece modu gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeni güncellenen yıkama programları indirebilirsiniz.

Peki bulaşık makinesinde yer alan özel programlar neler? 
 


Geri Dön