20 / 04 / 2024

LG 10.5 KG 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

LG 10.5 KG 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi arayışında olanlar ve indirim kovalayanlar dikkat! LG F4V5RYP2T B Enerji 10,5 Kg Inox Çamaşır Makinesi yüzde 22 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün ne kadara satılıyor? AI DD™ teknolojisi ne işe yarıyor?



LG 10.5 KG 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi
LG F4V5RYP2T çamaşır makinesinin en önemli özelliklerinden biri büyük kapasitesidir. Ürün, 10,5 kilogramlık bu kapasite sayesinde tek seferde geniş çamaşır yığınlarını yıkamanızı sağlar. Çamaşırlar ile birlikte bu kapasite büyük yorganları yıkamak içinde uygundur. Bu özellik enerjiden ve zamandan tasarruf ettirir.

Bu teknoloji nazik yıkama döngüsüyle çamaşırların yıkanırken gördüğü hasarı yüzde 18’e kadar azaltır.Çamaşır makineniz, ThinQ™ teknolojisi ile uzaktan çamaşır yıkamadan başka programlar indirmeye kadar birçok açıdan daha akıllı hale gelerek hizmet veriyor. Kolayca cihazla iletişime geçmeniz ve Wi-Fi bağlantısıyla en güncel yeniliklere ulaşmanız çok pratiktir.

TurboWash’un etkinliğini makinenin LED ekranının üzerinden rahatlıkla görebilirsiniz. Beyaz çamaşırlar ve havlular için bile bu özelliği gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu etkileri sebebiyle çamaşır makinesi, zamandan tasarruf ederken etkili sonuçlar elde etmek isteyenler için idealdir.

LG çamaşır makinesinin gelişmiş teknolojisinden biride LG Steam™dir. Bu özellik çamaşırların üzerine yerleşen toz ve akar gibi alerjenlerin yüzde 99.9’unu ortadan kaldırır. Bu teknoloji, hassas yıkama sağlayan programlardan birini çalıştırdığınızda aktif hale gelerek hijyenik çamaşırlar ortaya koyar.

Hassas yıkama programlarından birisi de bebek buhar bakımıdır. Bu program yıkama döngüsünden önce yüksek buhar ısısıyla çalışma gösterir. Bu da lekelerin tamamen temizlenmesini ve kirlerin yok olmasını sağlayarak güvenli kullanım sunar.

Peki LG buharlı çamaşır makinesinde yer alan AI DD™ teknolojisinin işlevi nedir? LG çamaşır makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 


Geri Dön